2777
2789
عنوان

عفونت 😭😭😭

290 بازدید | 19 پست

سلام خانومااا. من حدود 3ماه پشت سرهم عفونت میگیرم. دو بار رفتم پیش دکتر دارو دادن ولی بازم عفونتم برگشت این سری اخر رفتم پیش ی ماما ک همه تعریفشو میکنن بهم گفت زخمم گرفتم 3 دور  دارو داده الان دور اخرم. مشکلم اینه ماما گفت اصلا رابطه نداشته باشم حدود 1ماه و نیم رابطه نداشتیم میدونم شوهرم خیلی بهش سخت میگذره با اینکه چیزی نمیگه واسه خودمم سخته. میخام بدونم مامایی ک من پیشش رفتم سخت گیر یا واقعا لازمه اصلا رابطه نداشته باشم؟؟؟ 😭😭😭

دکتر من تو زمان مصرف دارو منع نمیکنه رابطه رو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم ما تازه عروس دامادیم یک ماهو نیمه عروسی کردیم ولی بخاطر تبخال تناسلی ۲ هفتس رابطه نداریم و هفته بعدم پریودم..تازه هر ۲ به شدت هات هستیم پس ما چی بگییییم؟

همیشه تو زندگیم نگران چیزهایی بودم که ۹۹% اتفاق نیوفتادن  
خودتو با اب نمک علیط و سرکه بشور تموم می شه

دارو های ک دادن مرتب استفاده کردم تقریبا خوب شدم ولی باید حدود 15 روز دیگه دارو استفاده کنم و رابطه نداشته باشیم  این نداشتن رابطه واقعا داره اذیتم میکنه

عزیزم ما تازه عروس دامادیم یک ماهو نیمه عروسی کردیم ولی بخاطر تبخال تناسلی ۲ هفتس رابطه نداریم و هفت ...

اخی عزیزم درکت میکنم خیلی سخته منم حدود 6 ماه ازدواج کردم 

این همه صبر کردی اینم روش برای زخم چه دارویی دده؟

ولله دارو زیاد دادن. پمادای واژینال و چند نوع قرصو و ژل شستشو. دور اخرم ی شربت تقویت سیستم ایمنی و پماد واژینال تولیدین(پوویدین آیداین) 

ولله دارو زیاد دادن. پمادای واژینال و چند نوع قرصو و ژل شستشو. دور اخرم ی شربت تقویت سیستم ایمنی و پ ...

شربت تقویت سیستم ایمنیت چیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شربت گیاهی ایموژن

خوبه؟؟؟ منم سیستم ایمنیم خیلی ضعیفه

خوبه؟؟؟ منم سیستم ایمنیم خیلی ضعیفه

عزیزم من دو روز دارم ازش استفاده می کنم نمیدونم خوبه یا نه. ولی دکترم بهم گفت چون سیستم ایمنیت ضعیفه واسه همین زوود زود عفونت میگیری دیگه این شربت واسم نوشت

ولله دارو زیاد دادن. پمادای واژینال و چند نوع قرصو و ژل شستشو. دور اخرم ی شربت تقویت سیستم ایمنی و پ ...

منم هم زخم دارم هم عفونت☹

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز