2821
2789
عنوان

امکان حاملگی

123 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها لطفا در این زمینه کمک کنید من باکرم و نامزد من باید پنجم پری میشدم نشدم یه روز بعد تاخیر بیبی چک مارک مدیکور زدم یه خط خیلی محو انداخت 10 ام 15 ام 22 ام از بتا دادم سه تاش منفی بود پیش دکترم رفتم برام سونو نوشت ملوم شد pcoیا همون تنبلی دارم ولی تو سایتا خوندم امکان حاملگی وجود داره با وجود تنبلی تخمدان رفتم باز یه بیبی از همون بیبی چکا گرفتم بعد یه ربع با چراغ قوه یه خط خیلی کمرنگ که کور شدم ببینمش دیدم بعد ه ساعت تازه هاله شد رفتم پیش دکتر بیبی نشون دادم گف بعد بیست و چن روز تاخیر این بیبی چک مثبت کاذب نشون داده چون خطش خیلی کمرنگه ولی من باز خیالم راحت نمیشه خیلی استرس دارم از بتا بدم مشخص میکنه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگران نباش عزیزم، خیلی کم پیش میاد همینطوری با تنبلی تخمدان حامله بشی، اینقدر ذهنتو درگیر نکن، همین استرسی که داری باعث تاخیر پریودته، من میگم حامله نیستی قطعی، ولی اگه خیلی تو ذهنته برو بازم آز بده  

خدایا شکرت
نگران نباش عزیزم، خیلی کم پیش میاد همینطوری با تنبلی تخمدان حامله بشی، اینقدر ذهنتو درگیر نکن، همین ...

قرص مدورفم خوردم گف بعد ده روز پری میشی امرو صب فک کردم پری شدم ترشح خیلی کمرنگ کرده بودم

قرص مدورفم خوردم گف بعد ده روز پری میشی امرو صب فک کردم پری شدم ترشح خیلی کمرنگ کرده بودم

مرگ بر تنبلی تخمدان، با تنبلی تخمدان همه چیو چند روز بعدتر حساب کن، اگه گفته ده روز تو حساب کن 15 روز، باور کن، البته این قرصی که میگیو من اطلاعی راجع بهش ندارم عزیزم

خدایا شکرت
مرگ بر تنبلی تخمدان، با تنبلی تخمدان همه چیو چند روز بعدتر حساب کن، اگه گفته ده روز تو حساب کن 15 رو ...

خیلی اذیت شدم تو این مدت حتی سونوم ضخامت اندومترم 9 بود دکتره گف بعد 14 یا 13 روز تاخیر این ضخامت خیلی کمه ینی حامله نیسی 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792