2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و پریود شدن 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 127 پست
همه اینا رو خورده اما نتیجه نداده گویا 😔

ال كارنتين را ورزشكارا براي تنظيم سوخت و ساز بدنشون و لاغري قبل از باشگاه ميخورند اما دكتر به همسرم براي مشكل كمبود شديد اسپرم داد. تازه قرار بود بعد از اتمام دوره بريم براي آي وي اف اما خدا رو شكر بعد از ٢ ماه، من به صورت طبيعي باردار شدم. دكتر تاكيد كرد ايراني نباشه و ايتاليايي باشه

نه عزيزم لكه بيني طبيعي استرس كه خانم ها دارن و ترس از ديدن لك خطرناكه  بايد بدونيد كه لك بيني ...

عزیزم علتش چیه و لکه بینی تاچه حدی مال من نه مثل پریودی بود نه خیلی لکه کوچیک، بیشترم موقع ادرار  می یاد لباس زیرم لکه کوچولو میافته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ال كارنتين را ورزشكارا براي تنظيم سوخت و ساز بدنشون و لاغري قبل از باشگاه ميخورند اما دكتر به همسرم ...

وای عزیزم الهی شکر که جواب گرفتی

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
عزیزم علتش چیه و لکه بینی تاچه حدی مال من نه مثل پریودی بود نه خیلی لکه کوچیک، بیشترم موقع ادرار &nb ...

فکر کنم واسه من پریودی باشه

یکم بیشتر از شماست

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
عزیزم علتش چیه و لکه بینی تاچه حدی مال من نه مثل پریودی بود نه خیلی لکه کوچیک، بیشترم موقع ادرار &nb ...

لكه بيني لانه گزيني به دليل اينكه جنين ميخواد به رحم بچسبه بخاطر همين يه كوچولو زخم ميشه 

مال شما هم احتمال زياد لك لانه گزيني باشه 

شما هم از بتا بده ان شاالله باردار باشي

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
فکر کنم واسه من پریودی باشه یکم بیشتر از شماست

عزيزم بدن با بدن فرق داره نگران نباش توكلت بخدا باشع

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

من دوماهه که باردار بودم دقیقا موعد پریودی م، خونریزی ولکه بینی خفیفی داشتم که رنگش البته شبیه پریودی نبود!

اما تا 4ماه موعد پریودی،همه دردهای پریودی رو داشتم و فکر میکردم الان پریود میشم یا خدایی نکرده سقط میشه جنین!

بنظرم شما برو هیمن الان آزمایش خون بده  و مطمین شو و عصر هم برو دکتر

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

عزیزم من یه جا خوندم بخاطر اثر امپول تا 20 روز ممکنه مثبت کاذب نشون بده برا همین خیلیا میگن برا تشخیص بارداری بعد از 14 روز از تزریق آمپول آزمایش خون بدین

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

شما چند روز تاخير داريد؟؟؟

یعنی تو حاملگی پریود شدی ؟ نی نی حالش خوبه ؟

بله. منتها همیشه ۷روز بودم، ۵روز شدم.

اصلا اون ماه فکر کردم حامله نیستم. ماه بعدش فکر کردم شدم. ولی سونوگرافی گفت ماه قبل حامله شده بودی

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!