2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و پریود شدن 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 127 پست
استرس برات سمه توجه نكن  اگ خونريزيت كمه فقط استراحت كن همين  بسپار بخدا ان ساالله كه با ...

خداوند بهت صبر بده عزیزم واقعا شرایط شما سختر هست . من وقتایی انتظار به آغوش کشیدن فرزندم رو میکشم همش یاد مادرای شهدای گمنام می افتم که هیچ اثری از بچشون نیست و ته دلشون میگن نکنه این ماه بیاد خونه 😢

خیلی دوری از فرزند سخته خیلی  😢

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تاپیک یکی از دوستان میزارم واقعا تاثیر داره اگه باردار نبودی انجام بده ،اول ازمایش خون بده منم ...

بارداری همراه با خونریزی مگه میشه ؟

ممكنه خونريزي لانه گزيني باشه. به هر حال بي بي ٩٠٪؜ جواب ميده. آز بتا بده. به دستور پزشك هم نياز ندا ...

همه اینا رو خورده اما نتیجه نداده گویا 😔

انشاله که بارداری عزیزم نگران نباش

من تو باردار شدن مشکلی ندارم سریع باردار میشم ولی متاسفاته توانایی نگه داری و ادامه بارداری ندارم منطورم دلایل پزشکیه 😔 سر دخترم ماه اول قدام باردار شدم ولی با کلی ندر و نیاز دنیاش اوردم این بارم با قرص اورزانسی باردار شدم یعنی نباید میشد ولی شد مجبور شدم تمومش کنم😔 

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕
خداوند بهت صبر بده عزیزم واقعا شرایط شما سختر هست . من وقتایی انتظار به آغوش کشیدن فرزندم رو میکشم ه ...

ممنونم عزيزم 

من دلم روشنه ان شاالله كه بارداري 

اگ بودي برا ما هم دعا كن 

من برات صلوات نذر ميكنم ان ساالله با خبر خوب بيايي

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
ممنون که جوابمو میدی عزیزم . شد زحمت برات ممنون میشم دوباره بنویسی برام مهم شد

صمنا همه چیزش هم طبیعی بود و مشکلی نداشت😔

انشاله که بارداری عزیزم نگران نباش من تو باردار شدن مشکلی ندارم سریع باردار میشم ولی متاسفاته توانا ...

الهی عزیزم ان شاء الله نی نی بعدیت سالم و سلامت بغلت باشه

آخه خونریزی برای جنین خطرناک نیست ؟ احتمال سقط رو بالا میبره

ممنونم عزيزم  من دلم روشنه ان شاالله كه بارداري  اگ بودي برا ما هم دعا كن  من برات ...

قربون دل مهربونت

خداوند حاجات دل پاکتو بده عزیزم ❤

الهی عزیزم ان شاء الله نی نی بعدیت سالم و سلامت بغلت باشه آخه خونریزی برای جنین خطرناک نیست ؟ احتما ...

نه عزيزم لكه بيني طبيعي استرس كه خانم ها دارن و ترس از ديدن لك خطرناكه 

بايد بدونيد كه لك بيني طبيعي 

من خودم يه پا دكتر شدم انقد همه چي تجربه كردم 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
الهی عزیزم ان شاء الله نی نی بعدیت سالم و سلامت بغلت باشه آخه خونریزی برای جنین خطرناک نیست ؟ احتما ...

بعصی افراد خونریزی حین بارداری دارن که اصولا با دارو و استراحت کنترل میشه ولی اسیبی به جنین نمیزنه

دختر خاله من همینطور بود

قربون دل مهربونت خداوند حاجات دل پاکتو بده عزیزم ❤

ان شالله همه منتظرا دامنشون به حق امام حسن سبز بشه