2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

238 بازدید | 31 پست

خدایا تاکی غموغصه تاکی... بیزارم از این زندگی یعنی میشه یروز منم مامان بشم ودلم شادشه خدایا سه سالو نیم چشم انتظار بس نیست پس کی نوبت من میشه و مامان بشم دلت میاد دل بندهاتو ب این راحتی بشکنی مگه نازل کردن رحمتت چی از تو کم میشه خدایا تو قادر ب همه کار هستی ناامیدم نکن غیراز تو هیچکس رو نداریم بادل شکسته اینو نوشتم دست منو و بقیه منتظرارو بگیر رها نکن خدا جونم فقط تو از حال ما دل خسته ها باخبری...شماهم از استرس و دغدغه فکری نمیتونید بخوابید😕

خدایا شکرت❤👸🏻مدیسا دخترعزیزم اومدنت ب زندگیم روشنایی داد1400/5/15🫅🏻مهرسام پسر عزیزم وجودت نور زندگیمه1402/5/24

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردمن اين نيست دلم گرفته ای دوست هوای گريه دارم💔

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

داغ دلم و تازه کردی . ۲ تا سقط داشتم.  کی فکرشو میکردم اینطوری بشم خدا خودش کمک کنه.

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
☹☹😭😭

دلم خيلی شکسته خدابردشمنم اين روزهارونياره😢😢😭😭

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
دقیقااا😭😭داغونم

هععععی😭😭

داغ دلم و تازه کردی . ۲ تا سقط داشتم.  کی فکرشو میکردم اینطوری بشم خدا خودش کمک کنه.

منم عید نوروز کلی خوشحال شدم باردار شدم ولی بیشتر دوماه نموند و سقط شد😔

خدایا شکرت❤👸🏻مدیسا دخترعزیزم اومدنت ب زندگیم روشنایی داد1400/5/15🫅🏻مهرسام پسر عزیزم وجودت نور زندگیمه1402/5/24

منم خیلی دلم شکسته. نه سر بچه بلکه سر ازدواج. همین امشب داشتم گریه می کردم. باز خوبه شما یه مرحله شو ...

مجردی؟