2777
2789
عنوان

درد دل

75 بازدید | 10 پست

ده ساله ازدواج کردم 

با تمام نداریاش و بیماری صرع و خانوادش ساختم 

حالا که مستقل شدیم 

هنوزم همیشه داد میزنه تو خونه 

وقتی میخواد با بچه درس کار کنه محکم میکوبه به پاش سرش داد میزنه 

تا من میام حرف بزنم میگه داری طرف داریشو میکنی...

میگم نوجوانی اونم از تو یاد میگیره فقط داد میزنه هاااا 

در کل تو زندگی ادم بیمعرفتی هست 

وقتی باردار بودم تشنج کرد 

مادرش کلی حرف بارم کرد 

گفت تو مقصری 

بعد فهمیدم این از گذشته صرع داره 

به خاطر بچه تو شکمم سکوت کردم همیشه پرستاریشو کردم 

اما الان چند ماهی خیلی عصبی شده 

ازش بدم میاد اما به روش نمیارم 

تا یکم بیشتر جلوش به دخترم محبت کنم چیزی نمیگه اما اخلاقش بد میشه در این حد حسوده که به بچه خودشم حسودی میکنه 

از اینده بچم میترسم 

که یک انسان تو سری خور بزرگ نشه 

اخه خیلی مظلومه 

حتی تو مدرسه نمیتونه از خودش دفاع کنه 

اعتماد نفسش خیلی پایین امده 

و من از چشم پدرش میبینم 

چه کار کنم خسته شدم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به دخترت خیییلی ظلم میشه خیلی اذییت میشه نجات پیداکنید بانو واقعا رو آینده بچه و اعصاب خودت&nb ...

خوب چه کار کنم .. طلاق هم که فکر نمیکنم راهش باشه 

باورت نمیشه چه تنفری دارم ازش 

اما به خاطر اینده دخترم وایستادم 

به روش نمیارم که ازش متنفرم 

باهاش شوخی میکنم ووووو اما دلم داغ. دااااغغغ

الهی بحق آبروی حضرت زهراء مردا کلید میندازن رو در تن خانوادشون نلزه آسایش تو وجود خانواده و خونه ها بیاد 😢شرایطی که دخترنون دارن و یکبار تجربه کردم .درس ریاضی متوجه نمیشدم بابام محکم با مداد زد تو دستم که زخم شد معلمم پرسید چی شده که چیزی نگفتم اونم معلم بی ملاحضه ای بود کلا دوران ابتدایی تا دبیرستان برام زجر بود خییلی تو دوستا و خانواده اذییت شدم 

الهی بحق آبروی حضرت زهراء مردا کلید میندازن رو در تن خانوادشون نلزه آسایش تو وجود خانواده و خونه ها ...

فاطمه زهرا. سپردم بچمو.  نمیدونی چی داره میگذرن به من   فقط به خاطر این بچه دارم زندگی میکنم  روزی هزار بار لعنت میکنم مادرشو که اینقدر بد پسرشو تربیت کرده 

فاطمه زهرا. سپردم بچمو.  نمیدونی چی داره میگذرن به من   فقط به خاطر این بچه دارم زن ...

منم خیلی غصه خوردم ولی خب دیگه حتی اگر مادرمم تحمل نمیکرد من که نمیتونم چیزی بگم من که نمیتونم جدا بشم پدرمه سپردم خدا خداروشکر بی حرمتی نکردم درسته سخته یه جاهایی خودشون آدوم میشن ولی وقتاییکه آدمو میسوزونن ازیاد آدم بهتره بره سخته زندگی با اینا خیلی زور گوتشریف دارن مشورت و فروتنی معنی نداره بیشتر تربیت مادر تاثیر داره من مادربزرگم وقتی بابام فکرکنم 7ساله بوده فوت شده کلا پدرم خیلی زود عصبی میشه یه چیزو بپرسم باحالت هیجان و عصبی جواب میده زیاد باهاش حرف نمیزنم

البته مادرم طلاق نگرفت ولی خب میگه همیشه که شماها میرید سرخونه زندگیتون من میمونم و پدرتون

واقعا مادر بزرگی دارید . انشالله همیشه تنشون سلامت

این مردها هیچ‌وقت بزر‌نمیشن 

من که سپردمش به خدا و خانم فاطمه زهرا