2777
2789
عنوان

واکسن یکسالگی

92 بازدید | 13 پست

دو هفته پیش واکسن یکسالگی پسرممو زدم امروز دیدم دونه های قرمز زده داره بیشتر هم میشه،خیلی نگرانم  

الان چی میشه؟یعنی پسرم سرخک گرفته؟چکار کنم؟

همه چیز از اونجایی خراب شد که یادمون رفت خدا حواسش به همه بنده هاش هست،صبر داشته باشیم و توکل کنیم به خودش که بهترینه

فکر نکنم ربطی به اون داشته باشه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تروخدا اطلاعات بدین منم 20روز دیگه یه سالش میشه دخترم کی باید بزنم چجوریه

واکسنش رو سر تاریخ ببرید بهداشت بزنه چون زیر جلدی هست مثل واکسنهای دیگه تب نمیکنه ولی یک هفته تا دو هفته بعدش عوارضش شروع میشه به من گفتند علائم سرماخوردکی خفیف میگیره ولی من الان دیدم دونه های قرمز داره هرچی میگذره بیشتر هم میشه

همه چیز از اونجایی خراب شد که یادمون رفت خدا حواسش به همه بنده هاش هست،صبر داشته باشیم و توکل کنیم به خودش که بهترینه
😢😢خیلی میترسم من دست تنهام هستم

نگران نباش عزیزم،چیز سختی نیست

بعدشم دخترم من 11بهمن میشه 1سالش که جمعه هست بهداشت بازه؟!

شنبه برو یا اگر تلفنش رو داری زنگ بزن بپرس،معمولا این واکسن رو دو روز در هفته میزنند و دیگه اینکه دکتر به من گفت واکسن دوماهگی مهمه که سر تاریخ خودش باشه