2789
عنوان

بیاین بیاین ❤😍

161 بازدید | 20 پست

بیاین خداروشکر کنیم بابت نعمتاش ک بهمون ارزونی داشته 🌻

من چندماهه نیومده بودم تو سایت 

چقدر انرژی منفی اخه 😕

درسته همع مشکل داریم همه یه سری سختیایی دارن حاجت دارن و دغدغه ذهنی🍁 ولی خداروشکر کنین شما اینجایین ینی چشم های سالمی دارین ک زیبایی های جهانو ببینین 🍀🙆‍♀️دست هایی دارین ک قد کل دنیا میارزع 🌲🌙یه لحظه فکر کنین حاضرین دستاتون قط شه ؟ یا حتی یه چشتون کور شه ؟؟؟ 🌫

بیاید خدای مهربونمونو شکر گذاری کنیم ک شکر نعمت نعمتامونو افرون میکنه⭐ و کفر نعمت از کفمون بیرون 🌚

هرکی یه دلیل برای شکر گذاری بگه و خداروبابتش شکر کنه ❤

خدایا شکرت که به من اجازه ی زندگی تو این دنیای قشنگو دادی 🎀🎄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه عجب بلاخره یه نفر پیدا شد فازش مثبت باشع

زندگیامون خ کوتاه تر از اونیه که بخایم با انرژی منفی بگذرونیمش در ضمن ارتعاشات و انرژیایی ک میفرستیم نهایت بخودمون برمیگرده 💎

پس خیلی خوش بینی فک کردم خارج ایرانی

هر کسی که به زندگی لبخند میزنه زندگی هم زیبایی هاشو نشونش میده 

من تو همین کشورم با همه این مشکلات ولی میتونم تو همین کشور و شرایط خوشبخت ترین و خوشحال ترین دختر جهان باشم 

میلیونها دلیل هست برای شکر کردن از خدا ول متاسفانه ماها هر چی رو از دست بدیم تازه متوجه میشیم چی از ...

دقیقا درست میفرمایین 

پس بیاین قبلا از اینکه نعمتی ازمون گرفته شه بابتش قدردان باشیم و با خال خوب ازش استفاده کنیم 

تو شرایط سخته که معلوم میشه چقد رو باورهات کار کردی و خود ساخته شدی و گرنه شرایط خوب که همه خوبن&nbs ...

شما میدونی من همیشه شرایطم خوب بوده ؟؟؟یه عده از قدیمی ترا ک منو میشناسن اینجا یادشونه یه زمانی چقدر دنیا به کام من تلخ بود و چه اندازه سختی رو متحمل شدم 

همه ما ادما قطعا داشتیم دوران های خ سخت رو و این دختری ک الا میبینید دقیقا یک دختر خود ساختس ک خودش خودشو ب اینجا و این حد از انرژی رسونده !!!⭐🌙