2777
2789
عنوان

به زنداییم چی یگم🤨

647 بازدید | 24 پست

یه زندایی عتیقه دارم که اگ  از کارهاش بگم مطمئنم همه شاخ درمیارید 

دیگه به کارهاش عادت کردم ولی این یه مورد رو نمیتونم تحمل کنم!

فرض کنید اومد خونمون پسرم تو کریر بود رفت پیشش یهویی گفت وااای این چیه تن بچه کردی قرمز بهش نمیاااد بعد هم لباس بچه رو دراورد😐

هرچی گفتم درنیاار سرمامیخوره لباس گرم دیگه نداره همه رو انداختم توماشین داره میشوره گفت نههه دوسش ندارم 

سعی کردم باچهره ام نشون بدم ناراحتم بچمو هم که بایه تاپ بود باحرص ازش گرفتم رفتم یه لباس دیگه تنش کردم

ولی این بار ددباره که اومد دیدم یهو چسبید به پیشبند پسرم‌گفت واااه این چیه دربیااار زشت شدهه

اصلا نمیفهمه! هرچی میگم اب دهن بچه میره رو لباسش خیس میشه سرمامیخوره اصلا نمیفهمه!

خیلی هم پسرمو دوسش داره دلم نمیخواد یه چیزی بگم ناراحت بشه ولی واقعا اذیت میشم چی بهش بگم که محترمانه باشه اخه؟🤕

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه عمه ی شوهر داشتم...خیلی این مدلی بود ... خدا رفتگان شمارم بیامرزه  .. سر دخترم باهاش دعوام شد رفت .. رفتتتتت...😂😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
دوباره تنش کن اهمیت نداره شاید از روی غرض نمیگه

نه بنده خدا پسرمو دوس داره ولی درک نمیکنه که بچه ممکنه سرمابخوره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏