2789
عنوان

از شیر گرفتن

131 بازدید | 7 پست

دوستان به کمکتون نیاز دارم

چطوری پسر هجده ماهه م رو از شیر بگیرم

بجز شیر خودم ابدا چیز دیگه ی نمیخوره وزنش ثابت مونده

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  

من قبل ازاینکه بخوام ازشیربگیرم به شیرپاستوریزه عادتش دادم.انقدراحت ازشیرگرفتمش خودمم فکرشونمیکروم درعرض دوروزگرفتم.تایکی دوهفته هم ازم شیرمیخواست میگفتم بده اخه خودش پشیمون میشد.فقط دوروزروسینه هام الواورامیمالیدم تلخ میشدنمیخورد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من امروز گرفتم 

صبرزرد ازعطاری خریدم زدم نوک سینم وقتی نگاه کرد اونقد ترسیدوبدش اومد فرار کرد امشبم اولین شبیه بدون ممه خوابیده

مامان فدای اون چهره مظلومش بشه😢😭

خدایا اطرافیانم را غرق خوشبختی کن
مگه غذا نمیدی؟ شیرت رو یکی درمیون حذف کن

من غذا میدم ولی نمیخوره فقط شیر

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  
من قبل ازاینکه بخوام ازشیربگیرم به شیرپاستوریزه عادتش دادم.انقدراحت ازشیرگرفتمش خودمم فکرشونمیکروم د ...

چه خوب