2777
2789
عنوان

اين عاديه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كلا يجوري هم هست  يعني نميدونم خودشو گرفته ناراحته  ميترسه  چشه كلا كه اصلا گرم ح ...

نمیدونم چی بگم خانم چجور گرم باشه؟ 

شما میدونید چه بلایی سر اون بدبخت آوردید؟ 

یه بار خودتونو بزارید جای اون همین 

خیلی اعصابم خرد شد براش ناراحتم دلم براش میسوزه. 

Life goes on ✔️
ميشه بقيشم بخوني

شاید غرورش شکسته اونموقعع چیزی نداشته الان تلاش می‌کنه داشته باشه و ماشین خریده اونو زیر پوستی به رخت می‌کشه که منو حیف شد از دست دادی البته شاید فکر منو شما خیلی فرق داشته باشه 

كلا يجوري هم هست  يعني نميدونم خودشو گرفته ناراحته  ميترسه  چشه كلا كه اصلا گرم ح ...

طبیعیه دیگه جواب نه شنیده ب هر حال اونکه از دلت خبر نداره تو پشیمونی تو باید حالا تو موقعیت مناسب ی کم نخ بدی بفهمه ک دلت باهاشه

چرا؟

یه چیز میگم آخرین حرفم هست اگر نمیخواین اونو دیگه جوابشو ندید اون بدبخت بیشتر اذیت نشه. 

من خودم کامل درکش میکنم اون الان دنبال یه راه هست برگرده چون عاشقه ولی یه بار شما بهش نه گفتید و دیگه نمیخواد ریسک کنه ولی هنوز عاشقه. 

داره به هر دری میزنه برگرده. 

Life goes on ✔️
 شاید غرورش شکسته اونموقعع چیزی نداشته الان تلاش می‌کنه داشته باشه و ماشین خریده اونو زیر پوستی ...

نميدونم 

الان بيشتر دلم ميخواد يجوري بشه كه باز بياد خواستگاري 

چون اينجوري هم ميترسم باهاش حرف بزنم 

هم اينكه نميشه درست برنامه ريخت و شناخت پيدا كرد

بنظر شما چيكار كنم؟

آره ممکنه تاکی میخای حرف بزنی بالاخره ازیه جایی درز میکنه اونم اگه بازم حسی داشت یه جورایی می‌فهموند ...

يعني شما ميگي حسي نداره؟؟

از كجا بفهمم منو ميخواد باز يا نه؟

طبیعیه دیگه جواب نه شنیده ب هر حال اونکه از دلت خبر نداره تو پشیمونی تو باید حالا تو موقعیت مناسب ی ...

چجوري نخ بدم ديگه؟

من جوابشو دادم با خوبي 

ي پستم من براش فرستادم 

يعني شما ميگي حسي نداره؟؟ از كجا بفهمم منو ميخواد باز يا نه؟

به نظرم اگرم هنوز بخوادت چون جواب منفی شنیده دیگه قطع امید کرده که هیچی نمیگه شاید اگه یه جوری غیر مستقیم سرصحبت و باز کنی  دیگه اگه بخوادت که اونم  متوجهت میکنه... 

اعتقادات هرکسی مثل مسواکشه🙃 خواهشا تو حلق بقیه نکنیدش 😏
چجوري نخ بدم ديگه؟ من جوابشو دادم با خوبي  ي پستم من براش فرستادم

از اخلاقاش تعریف کن وقتی حرفش میشه

زیادی ن

ولی کوتاه و شیک تعریف کن

مثلا همین کاری بودنش

و بگو ک خوشت میاد مثلا از این اخلاق 

ن ک لزوما بگی از اخلاق تو خوشم میاد

کلی بگو