2777
2789
عنوان

راهای زیبایییی....

478 بازدید | 30 پست

سلام دوستان چه راهایی خونگی میدونین برای زیبا شدن پوست و جذاب ب نظر رسیدن ی خانوم (از لحاظ تیپ و قیافه)اگ چیزی میدونین بگین تا استفاده کنیم و یسوال دیگ اینکه راسته گلابو بریزی تو اب شبا بخوری صورتو درخشان میکنه؟؟؟؟؟؟  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بخور رازیانه،ماسک جوش شیرین و سفیده تخم مرغ و زوغن زیتون،حمام،اسپری گلاب خیییلی کم روی پوست.اینارو ب ترتیب انجام بده.من ده روز یبار انجام میدم.خیلی خوبه.بخور زیاد برای پوست خوب نیست

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
بخور رازیانه،ماسک جوش شیرین و سفیده تخم مرغ و زوغن زیتون،حمام،اسپری گلاب خیییلی کم روی پوست.اینارو ب ...

ماسک جوش شیرین چجور استفاده کنم روغن زیتنو بزنم موهام؟راسته میگن جوش شیرین پی اچ داره پوستو خراب میکنه