2777
2789
عنوان

ی سوال خصوصی😢

602 بازدید | 46 پست

بچه ها من  اندام تناسلیم خارش نداره 

ولی  روم نمیشه به مادرم بگم 

دس میزنم  یه چیزایی سفیدی  شبیه پنیر  له شده هس تو واژنم زیاد نیس 

ولی عادیه؟

اگه چیزی خاصی چی مصرف کنم 

خطرناکه؟

😐قد ۱۶۰): وزن ۵۰/:   هدف ۵۴:/  😊

خیالت راحت یه تو یی ویه منو یه ملت فهیم ایران

بابا عفونت داری

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عفونته عزیزم

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

عزیزم عفونت قارچیه تا بیشتر نشده حتما برو دکتر

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤

دیگه از پنیرم حالم بد شد

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂