2777
2789
عنوان

وای از دست اینا

731 بازدید | 38 پست

بعدازظهر پیام دادم به مادرشوهرم ک بعدازسرکارم میام پیشت (کیک درست کرده بودم میخواستم ببرم) سریع دیدم شوهرمم انلاین شد (از صبح انلاین نشده بود)

سریع پیام داده به شوهرم خبر داده

زنگم زده

بعد شوهر موزی من ز زده بمن بروی خودش نمیاره امارو مامانش داده میگه عزیزم میری خونه چیکار میکنی گفتم نه کیک میخوام ببرم برا مامانت ی ی ساعتی میرم اونجا

واااای اصلا برو خودش نمیاره خبر داده مامانش

بعد رسیدم گوشیم سایلنت بود مادر شوهره یبار ز زده برنداشتم سریع ز زده شوهرم!

باز اومدم دیدم مادرشوهر میگه اره بش گفتم شام بیاد! گفتم نه من غذام رو گازه

دیدم اینا بریدنو دوختن!!

باز شوهر موذی من پیام داده اسنپ فود تخفیف دارم شام چی میخوری بگیرم (در صورتی ک با مامانش همهانگ کردن شام اینجایم)

برگشته اینجوری بمن میگه!!!!

بدم میاد ازین موذی بازیا و دور زدن من

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا معلوم اینا همه فرضیه های ذهنی شما نباشه؟

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

زز 

زیاد داشت نفهمیدم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

چه اشکالی داره خوشگلم شما هم مثل یه وزیر دانا وه از همه سیاستها خبر داره خودت و بزن به اون راه و مظلومیت و کلر خودت و بکن  تو دلت هم بگو شما تو این خواب باشید که من از چیزی خبر ندارم اتفاقا اینجوری بهتره😂😂😂

ببخشسد بچه ها خونه مادر شوهرمم تمرکز ندارم رو تایپ

خلاصش اینه شوهرم هماهنگیارو با مامانش میکنه و جلوی من بروی خودش نمیاره و منو دور میزنن

چه اشکالی داره خوشگلم شما هم مثل یه وزیر دانا وه از همه سیاستها خبر داره خودت و بزن به اون راه و مظل ...

توو دلم دارم حرص میخورم از شوهرم که منو دور میزنه

الانم زنگ زده میگه ااا شام میمونی؟؟😐😐😐

گفتم اره

میخواست سریع مغازرو ببنده بیاد گفتم من یربع دیگه میام خونه 

!

خب توام به روی خودخ نیار که شام اونجایین☺️به شوهرت بگو چی میخوای که سفارش بده از اسنپ‌فود😎

اره همین کارو کردم

الان زنگ زد گفت بابام گفته شام میمونی گفتم اره!

میخواست مغازرو ببند پاشه سریع بیاد گفتم من شاممو میخورم سریع میرم خونه خوابم میاد!

من ك متوجه نشدم خيلى گنگ نوشتى

ببخشید مادر شوهر ور دلمه تمرکز ندارم

خلاصش اینه مادر و پسر باهم هماهنگن

بعد شوهرم جلو من موذی بازی در میاره ک از همه جا بی خبره

مردا همشون همینن خواهری حرص نخور کم کم تربیتش کن😉

همون چجوری تربیتش کنم؟

نمیخوام برخورد تند کنم بروش بیارم

همون چجوری تربیتش کنم؟ نمیخوام برخورد تند کنم بروش بیارم

برخورد تند که نه  تو بعضی چیزها کوتاه بیا تو چیز های بد هم ضد حمله بزن خیلی شیک و آروم  بعدا بهش بگو میدونستم چون بهم نگفتی منم اینجور کردم اکر میگفتی راستش و قبول میکردم  تشویقش کن راست بگه بهتر