2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 62 پست
جدا از نزدیکی خیلی از عوامل دیگه باعث از بین رفتنش میشه شوهرش بهش اعتماد داره پس نگه دیگه دلیلش چیه

منم میگم ....حتی استفاده از پودر موبر در مجردی....گناه ..دلم براش سوخت ...میگه کاش برمیگشت به عقب و هیچوقت اینکارا نمیکرد و به قول خودش هزار بار توبه کرده

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نه اونو بگه.نه هیچ بهانه دیگه ای بیاره.چون شوهرش ول کرده این قضیرو.وقتی دوستت هی سعی داشته باشه یه دلیل بیاره،شوهرش میگه حتما یه چیزی هست.اصلا خودشو بیخیال بگیره ک شوهرشم مطمین شه وقتی اینقد بیخیاله پس کاریم نکرده

اما بدبخ اون شوهره...

وقتی میگن روابط جنسی قبل ازدواج با کسی نداشته باشید به خاطر همینه . نه بهش نگه زندگیش از هم میپاشه

اصلا بنظر من قبل ازدواج نباید باهیچکس دوست شد

اخه با زمین خوردن وباشگاه رفتنو اینا که پاره نمیشه احتمال زیاد دخول داشته قبلا  شوهرش هم یا خی ...

نه شوهرش آدم خوبیه و خودشم خوبه ..فقط سادس خودش...تازه یچیز جالب با خواهرشوهرش دوست بوده قبلا و در رابطه با دوست پسراش میدونسته😂😂😂خیلی خونواده شوهرش خونواده خوبی هستن

یکی از همسایه های ما از یه شهر دیگه عروس اورد شب عروسی اونم همینجور بوده اقا عروسی شون رو به عزا تبدیل کردن همشون هی جیغ میکشیدند .دوماده هم به عروس گفته یا بگو کی بات بوده یا ....ت را میبرم .با چاقو تهدیدش کرد 

خلاصه عروس بد بخت را شبونه پس فرستادند😱😱😱😱

😶😶😶
انقد الان دوره ی خرابیه دیگه متاهلام براحتی نفر سوم دارن اینا که دیگه مجردن 

من یه مجردم وندارم وخیلیارومیشناسم ک مجردن وندارن اینا همش توجیه عزیزم...حالا کاری ندارم بارابطه دوستی ولی اخههههه رابطه جنسیییی😑😑😑

2790
2778
2791
2779
2792