2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 62 پست
من میگم مجرد بوده و خطا کرده و پشیمون شده...مثل هزاران مرد دیگه که خطا میکنن...من میگم اصل بعد ازدوا ...

زن ومرد نداره خطا خطاست حتی اگ همچین موردی برا همسر ایندم ببینم ثانیه ای مکث نمیکنم وبهش فرصت نمیدم چون منم مجردم وتحت فشار عاطفی وجنسی اما به خودم اجازه نمیدم هم چین خطایی بکنم...ازنظرمن دوستی باجنس مخالف وحرف زدن بخشودنی هست اما رابطه جنسی اصلا...البته ک خدابخشندس ومیبخشه ولی واسه من یکی خیلی سخته وبه هیچ عنوان قابل توجیه نیس این خطا

😐😐 بدبخت شوهر بيخبر از همه جاا🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

ذقیقا اگر شوهره خودش دوس دختر نداشته خیلی بده كه با یه دختر دست دوم عروسی كرده باشه متنفرم ازاین همه بی قیدی كه یه زن براخودش ارزش قایل نباشه...

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ذقیقا اگر شوهره خودش دوس دختر نداشته خیلی بده كه با یه دختر دست دوم عروسی كرده باشه متنفرم ازاین همه ...

چي بگم والا 😣

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤