2777
2789
عنوان

تروخدا کمکککک

97 بازدید | 10 پست

سلام . دوستان یک سال هست که دارم با استرس و اضطراب خیلی زیادی دستو پنجه نرم میکنم خیلی هم بدو خسته کنندس دیگه خیلی ازارم داره میده . دارو هم نتیجه ندادد. از این زندگی دیگه خستممم. چیکار کنم؟ از صبح استرس و اضطراب دارم تا شب و همش تلقین منفی و فکرای چرند داغونم کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشاور هم نتیحه نداد

اگه نتیجه نداده فقط به یک چیز برمیگرده اونهم اراده خودتونه وفتی که اراده ای واسه خوب شدنتون نداشته باشین روند درماند خوب پیش نمیره همه چی بستگی به خودتون داره

با خدا باش پادشاهی کن😇
اگه نتیجه نداده فقط به یک چیز برمیگرده اونهم اراده خودتونه وفتی که اراده ای واسه خوب شدنتون نداشته ب ...

هرکاری میکنم فکرای چرتو پرت ازارم میده تپش قلب شدید دارم و سرگیجه احساس میکنم نمیدونم کیم !!!! شما قبلا تجربه داشتید؟؟

هرکاری میکنم فکرای چرتو پرت ازارم میده تپش قلب شدید دارم و سرگیجه احساس میکنم نمیدونم کیم !! ...

خیر ولی این مشکلات مربوط به روح و روانتونه که رو جسمتون تاثیز میزاره من خودم اطلاعی در این زمینه ندارم فقط میدونم تو این زمینه جسمتون سالمه و باید رو ذهنتون تمرکز کنین من راهی جز مشاور به ذهنم نمیرسع

بازم میگم همه چی بستگی به خودتون داره

با خدا باش پادشاهی کن😇
قرص های ضد اضطراب هم خووبه؟؟

دارو درمانی معمولا توسط روانمزشک انجام میشه یعنی پیش روانشناس برین اگه وضعیتتون حاد باشه و دچار اختلالات زیادی شده باشین شاید ارجاعتون بده به روانپزشک در بعضی مواقع هم پیشنهاد میدن که فلان دارو رو مصرف کنین

مطرق سر به خود داروهای اینچنینی اصلا خوب نیس باید تحت نطر دکتر باشه حتما

با خدا باش پادشاهی کن😇