2777
2789
عنوان

حالم خیلی گرفتس

341 بازدید | 29 پست

سلام خانوما 

مشکل من طبق معمول با مادرشوهره!

من و همسرم از هم دوریم تو دوران عقدیم شهرامون دوره بعد هفته قبل فرجه هام بود منو برد خونشون مامانش اینا نبودن فقط داداشش بود در خونه رو باز کردیم من وحشت کردم انقد آشغال ریخته بود و خونه کثیف بود سینک پر ظرف نشسته رو اپن پر ظرف کثیف کف خونه بهم ریخته و پر آشغال

مامانمم همرامون بود ما شب رسیدیم مامانم صب ۸ صب بلیط داشت که بره خونه مادربزرگم بعد بنده خدا از ۶ صبح پاشد مرتب کرد یکم ظرفارو شست تا بردیمش ترمینال و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اون من با شوهرم ۷ صبح میرفتم کتابخونه تا ۷ شب بعد میومدم تند تند شام درست میکردم و ظرفارو میشستم تا ۱۱ ۱۲ شب جنازه بودم که تا میخوابیدیم یک میشد و فرداش دوباره همین بخدا وقت سر خاروندنم نداشتم از طرفی برادرشوهرمم بود نمیشد غذا حاضری بذارم جلوش بعد موقع رفتن از اونجا که بیام خونه خودمون تا لحظه آخر شستم و سابیدم فقط یک ساعت وقت گذاشتم کثافت کاریای برادرشوهرم که گازو به گند کشیده بودو تمیز کردم همه ظرفارو شستم جابجا کردم انقد کار کردم که شوهرم میگفت بسه دیگه ولش کن

بعد حالا امروز شوهرم میگه یه هفتس مامانش افتاده به تمیز کردن خونه و دعوا با شوهرم که زنت چیکار میکرد تو این مدت حتی پرده هارم شسته میگه شما یه جارو نزدین و کلی حرف به من شوهرمم همش بهش گفته درس داشت نمیرسید میومد خونه خسته بود همون کارام میکرد خیلی بود که مادرشوهرم برگشته بهش گفته چرا وقتی میاد خونه ما ظرف میشوره تو میری کنارش وایمیستی مگه خسته نیستی از سر کار میای و ادای مامانای دلسوز

چرا گذاشتی مادرت دست بزنه کاش مردا شعورشون میرسید قبل اومدنتون یکی رو میاوردن تمیز میکرد خونه رو

آخه کسی نبود داداششم ۱۶ سالشه من خواب بودم بیدار شدم دیدم مامانم ظرفارو شسته