2821
2789
عنوان

بارداری

97 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من نامزدم پنجم این ماه باید پری میشدم یه روز بعد تاخیر بیبی زدم مارک مدیکور یه خط خیلی مبهم انداخت یه بار دهم یه بار پانزدهم و یه بار بیست و دوم از بتا دادم امروزم یه بیبی زدم باز از همون مارک باز همون شد بعد یه ربع چشام کور شد خطو دیدم بعد یه ساعت تازه هاله شد من دخترم هیچ رابطه نداشتم پیش دکترم رفتم گف وقتی از بتات منفی شده ینیه منفیه بیببم نشونش دادم گفت بعد ۲۲ روز تاخیر این خط کمرنگ ینی منفی وای من حالت تهوع دارم سینه درد ندارم کمر دردم ندارم ولی نمیدونم چرا پری نمیشم خیلی استرس دارم کسی بوده دروان نامزدی همچین اتفاقی براش بیفته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بره خودمم جای تعجب داره واقعا این بیبی چکا اعصابمو خورد کردن

ی دوستای من بااینکه دختر بود باردار شده بود عزیزم اگه اسپرم بریزه احتمال بارداری هست

کارشناس علوم ازمایشگاهی

برو ی سونوگرافی بگیر شاید کیست داری..الان ۲۰روز از موعدت گذشته 

از تنبلی تخمدان میشه؟ راستش سونو هم دادم گفت تنبلی داری ضخامت اندومترم ۹ بود گفت در صورت حاملگی خیلی بیش تر از این میشه

از تنبلی تخمدان میشه؟ راستش سونو هم دادم گفت تنبلی داری ضخامت اندومترم ۹ بود گفت در صورت حاملگی خیلی ...

اره میشه..اونا ک تنبلی دارن نامنظم میشن..برو دکتر زنان بهت دارو میده خوب میشی

کارشناس علوم ازمایشگاهی

2824
2823
2791
2779
2792