2777
2789
عنوان

ینی میشه؟

124 بازدید | 9 پست

میشه هفته دیگه من برم آزمایش بدم و بعد که میرم جوابشو بگیرم بگن مبارکه مثبته؟ بعد بیام زنگ بزنم به شوهرم خبر بارداریمو بهش بدم، 9ماه دیگه بغلش بگیرم و بوی بچه و صداش تو فضای خونمون بپیچه؟ که هر وقت بغلش کنم و بوش کنم تمام سختی هایی که کشیدم و فراموش کنم، خدایا ینی میشه؟ 9ماهه منتظر تمام این لحظاتم خدایا ناامیدم نکن خواهش میکنم😢میشه برام صلوات بفرستین؟ 15 روز از تزریق آمپول hcj میگذره نمیدونم کی تست میتونم بزنم از اینکه بی‌بی منفی هم ببینم میترسم

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب عزیزم اول بی بی چک استفاده کن بعدبرو آزمایش

کی بذارم؟ آخه میگن حتی تا 20 روز بعد آمپول ممکنه کاذب باشه

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

انشالله میشه الکی ازمایش نده ، یه هفته بعد از تاخیر بیبی بزن

پریودم نامنظمه نمیدونم کی موعدمه آخرین بار 27 آذر شدم

چهارم بیبی بزن اگه تاخیر داشتی

اهان باشه ممنون