2777
2789

وات؟؟؟

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قانون جذبی که اینجا و یا برخی جاها میگن که بشین تا فلان چیز بیاد دم در را نه قبول ندارم .

ولی قانون جذب خودم خیلی جواب داده .من با انرژی مثبت خیلی چیزای خوب جذب کردم.خاستگار خوب .زندگی خوب.عشق .پول و ...

البته از تو حرکت  ،و از خدا برکت،واقعا حرف درستیه ...

حرکت تو البته باید هوشمندانه باشه .گاهی به جای سه روز کار کردن و پول در اوردن و سختی کشیدن میتونی یه حرکت هوشمندانه کنی و یک ساعته حل کنی و ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام من اموزش میدم .اقای عباسمنش. چیزای که اموزش میدم امضام هستن. 

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
سلام من اموزش میدم .اقای عباسمنش. چیزای که اموزش میدم امضام هستن. 

ميدونيد من از بس به يه خواسته اي چسبيدم و برام به حد مرگ و زندگي مهمه كه دارم ديوونه ميشم واقعا نميدونم چيكار كنم

من خودم همگام با ی گروه نزدیک ۶ماه بودم ولی خودم چندسال پیش کتاب راز رو خونده بودم و کم و بیش اشنایی داشتم و مکتوب میکردم خواسته هامو و انرژی و فرکانس و خلاصه تونستم خودمو به لطف خدا بکشم جلو 

ميدونيد من از بس به يه خواسته اي چسبيدم و برام به حد مرگ و زندگي مهمه كه دارم ديوونه ميشم واقعا نميد ...

بای وقتی درخواست کردی وباورش کردی رها سازی کنی. اگه بچسبی بهش بدست نمیاد

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
بای وقتی درخواست کردی وباورش کردی رها سازی کنی. اگه بچسبی بهش بدست نمیاد

اخه چجوري من عاشق ينفرم ٤ سال باهاش بودم واقعا دوسش دارم ٦ ماهه كه نيستيم باهم بخدا دارم ديوونه ميشم براش بايد چجوري از اينكه مياد مطمعن باشم؟؟البته كامل هم بيخبر نيستم ولي نميگه بهم برگرد...

من عاشقم بدجور البته با طرفمم 4 سال بودم  خيلي دوسش دارم الان ٦ماهه جدا شديم ميتونم كاري كنم؟؟

اول اینکه وابستگیتو کم کن و بدون که حتی بدون اون هم میتونی زندکی کنی وقتی به این باور رسیدی میتونی شروع کنی به جذب کردنش...هر روز خدارو شکر کن که بهش رسیدی و اون اومده سراغت و بقیه مراتب....

اول اینکه وابستگیتو کم کن و بدون که حتی بدون اون هم میتونی زندکی کنی وقتی به این باور رسیدی میتونی ش ...

بدون اون خيلي بد ميشه زندگي كرد... چجوري ميشه وابستگيو كم كرد؟