2777
2789
عنوان

کنکور مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 52 پست
من راضیم ولی حتی واقعا نسبت به رشته های همسطحش مثل دندون خیلی سختتره  حجم زیاد درسها ، استرسها ...

وای راست میگین...خب من کلا پزشکی و پرستاری و دوست دارم...بنظرتون میرسم این ۵ ماهو بخونم پرستاری قبول شم؟

سلام عزیزم

ناامید نباش لطفا ما از این تجربه ها تاااا دلت بخواد داریم

نمونشم همکلاسی سابق خودم که امسال بعد از ۶سال و تجربه کردن دو تا رشته(یکی تو حیطه مهندسی که ازش انصراف داد و یکی تو حیطه انسانی که لیسانسشم گرفت)با دیپلم ریاضی کنکور داد و الان ترم ۱ دندانپزشکیو تموم کرد

مخصوصا که تازه تجربه کنکور داری میتونی حتما

ولی اینم فکر بدی نیست که لیسانس روانو بگیری اگه ترمای اخر رشتتی از الان استارتو بزن جدی برا کنکور تجربی بخون تا رشتت تموم شد کنکورو بده ایشالا قبولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ناامید نباش لطفا ما از این تجربه ها تاااا دلت بخواد داریم نمونشم همکلاسی سابق خودم که ا ...

واقعا؟اخه میگن سخته قبولیش کلا ناامید شدم...دوستتون راحت قبول شدن؟چند وقت خوندن؟

واقعا؟اخه میگن سخته قبولیش کلا ناامید شدم...دوستتون راحت قبول شدن؟چند وقت خوندن؟

نه اینجوریم نیست

نود درصد کسایی که کنکور تجربی شرکت میکنن سیاهی لشکرن،اصلا در حد پزشکی نه تلاش میکنن نه واقعا نباید بهش فکر کنن با این سطح علمی

چه بسا با پاسخ نامه خالی هم از خیلیا بهتر باشه نتیجت!!دراین حد سیاهی لشکرن این چند صد هزار نفر

والا من خیلی ازش نپرسیدم این جزییاتو که چند وقت خوند

اما براساس تجربیاتم یک سال و نیم تلاش واقعی کافیه کافی هست

وای راست میگین...خب من کلا پزشکی و پرستاری و دوست دارم...بنظرتون میرسم این ۵ ماهو بخونم پرستاری قبول ...

پرستاری حتما میرسی ، البته بنظر من کار خودت بهتره ، بازم چون علاقه داری از خود پرستارا مشورت بخواه

پزشکی آوردن که به این آسونیا نیست ! همه هم ماشالا به پزشکی علاقه دارن 😃 

چطوری به پزشکی علاقه داری ولی روانشناسی که اونهمه درسای فیزیولوژی و اعصاب داره رو دوس نداری ؟ 

اگه میتونی روزی16 ساعت درس بخونی بسم اله ...

پزشکی آوردن مثل دو سال قبل نیست که با درصدای 60 بتونی بیاری ! کنکور 98 اونایی که رتبه در حد پزشکی داشتن همه درصدا 80 و 90 بود 

میتونی ریاضی و فیزیک و شیمی رو 80 و 90 بزنی ؟ 

هر سال خیلیا تاپیک میزنن که بعده چند سال میخوان کنکور بدن برای پزشکی ولی هیچکدوم رو ندیدم قبول شده باشن !

با دیپلم انسانی میشه تجربی شرکت کرد مگه؟

نه

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

سارا جان راه سختی در پیش دارید

پیشنهادم اینه به امید پزشکی ،  رشته خودتون رو رها نکنید و مدرکتون رو حتما بگیرید 

بین رشته های پر طرفدار بجز علاقه ، توان علمی هم بدون‌تعارف خیلی مهمه و اونهم بیشتر به هوش ربط داره تا ساعات خوندن 

بهتره روی مبحث مختصری از دروس طبقه بندی شده تسلط کاممممل پیدا کنید بعد یک‌مرحله آزمون مشابه کنکور شرکت کنید . بعد با توجه به درصدها جایگاه واقعی خودتون رو بسنجید و تصمیم منطقی بگیرید 

نه عزیزم بزار همون ۱۴۰۱ معدل هیچوقت تاثیر قطعی نخواهد داشت مخصوصا رشته های پزشکی و پیرا چون انسانی بودی الان دیره برات شروع کنی ۱۴۰۱ انشالله سهمیه ها رو هم بردارن 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

گفتنیا رو دوستان گفتن

من فقط با یه جمله جمع بندیش کنم

همه قرار نیست پزشک بشن

جامعه به روانشناس بیشتر از پزشک نیاز داره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک