2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوره الان راضیی؟  نیست اصلا ؟ کلا چقد شد هزینه  ببخشیرا رگباری پرسیدم😂

من ۸ جلسه رفتم هر جلسه همراه با زیربغل ۱۳۰ تومن.من خیلی پر مو بودم خیلی خوب اثر کرد مثلا ماه به ماه دوسه تا به صورت پراکنده درمیاد خیلی کم اونم میکشی درمیاد خودش

میخام بدونم الان بعد چند سال تغییری توی پوستش ایجاد نشده مثلا یکم حالت پیر شدگی پیدا کرده باشه  ...

ن بابا چه پیرشدگی.اتفاقا چون دیگه زود زود ژیلت استفاده نمیشه خیلی سفیدتر شده ژیلت سیاه میکنه منم پوستم خیلی حساسه نمیتونستم موبر استفاده کنم خیلی خوب بود واسم

عه چقد ارزون کجا رفتی  الان چطوریه قیمتا

الانم همون قیمته خواهرم میره منم از فروردین رفتم تازه قطع کردم دکتر گفت ۸ جلسه کافیه.بعد ۸ جلسه هرسال یه جلسه باید بری.من تبریزم عزیزم

ن بابا چه پیرشدگی.اتفاقا چون دیگه زود زود ژیلت استفاده نمیشه خیلی سفیدتر شده ژیلت سیاه میکنه منم پوس ...

یعنی شما الان اصلا پشیمون نیستی؟ 

و توصیه میکنی بقیه هم برند؟ رنگشم روشن تر میشه؟

یعنی شما الان اصلا پشیمون نیستی؟  و توصیه میکنی بقیه هم برند؟ رنگشم روشن تر میشه؟

از این پشیمونم که چرا زودتر نرفتم و ژیلت زدم به بدنم.میخوام واسه پا و دستامم برم.واسه کسایی روشن میشه ک در اثر استفاده از ژیلت تیره شده چون دیگه میزاریش کنار به مرور روشن میشه