2777
2789
عنوان

28 روز با قانون جذب

85337 بازدید | 705 پست

سلام به همه دوستان توی این تاپیک قصد اموزش قانون جذب رو ندارم فقط یه تمرینات ساده روزانه میذارم که هر شب گزارش انجامش رو میفرستین. پس اگر علاقه به قانون جذب دارین یا کتابها رو بخونید و یا دوره اساتید مثل استاد عباسمنش و استاد شریفی رو شرکت کنید.

اگر سوال کنید اینو چطور جذب کنم اونو چطور جذب کنم پاسخ داده نمیشه چون اینجا جای اموزش نیست باید اموزش تخصصی ببینید تا قانون جذب در کل زندگیتون پیاده بشه نه فقط جذب شخص خاص یا جذب خونه و ماشین و ....

این چالش 28 روزست و قراره هر روز پست بذارم و شما طبق پست عمل کنید و هر شب گزارش بدین.

هدف به کار گیری اگاهانه انرژی مثبت(ارتعاش مثبت) شما در طول روز هست. و جذبهایی هم در حد همین انرژی روزانتون خواهید داشت.

به امید شادی و سلامتی و عشق و ارامش و ثروت روز افزون شما

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍
من تا الان چیزی نشنیدم از قانون جذب یعنی میتونم شرکت کنم

بله عزیزم میتونید شرکت کنید پستها طوری تنظیم شدن که همه میتونن انجام بدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

#چالش_جذب

روز اول شکرگزاری و فال نیکو

آدمهای موفق معمولا عادت دارن روز و هفته خودشون از قبل میسازن. آدمهای عادی به فال و پیشگویی عادت دارن. من یه بار به یکی از دوستام گفتم فال هر روزت رو خودت بساز و واقعا بهش اعتقاد دارم. - بحث فال و پیشگویی جداست. شاید بعدا بازترش کردم-.

برای قدم اول برای ساخت روزمون، قبل از اینکه صبح از رختخواب بیرون بیاین فکر کنین میخواین روزتون چطور باشه:

✅ فلان فروش رو دارم.

✅ فلانی بهم زنگ بزنه.

✅ همسرم این کار رو بکنه.

و.....

بگید میخواین روزتون چطور باشه. میتونین شب قبل هم اینکارو بکنین.

قدم بعدی

۶ تا مورد غیرممکن رو باور کنین. هرچیزی. بزرگ یا کوچک. مقیاس و اندازه ماله انسانه مادیه نه انرژی برتر. با مقیاسای خودتون کائنات رو نسنجید. هدف ما در این مرحله رشد نیروی ذهنی و باور و افزایش ارتعاشه.

پس 6 تا مورد به ظاهر غیرممکن رو باور می کنیم. مثلا من ممکنه بگم: الان که از رختخواب می رم بیرون موهام تا کمرم رسیده!!! ظهر زنگ خونه رو می زنن و می گن 10 میلیارد هدیه واسم رسیده و ....

بخندین مهم نیست. به عقل من و خودتون شک کنین. بازم مهم نیست. داریم روی نیروی باور کار می کنیم.

برای 5 دقیقه هم که شده آدم متفاوتی بشید و باور کنین که نیروی قوی دارین.

و قدم آخر امروز شکرگزاریه.

نعمتهایی که بهتون داده شده رو نام ببرید و خدا رو شکر کنید.

مثلا سلامتی، خانواده خوب، شغلتون، زندگیتون، شادی تون، طبیعت، زمین، هوا ، راه رفتن ، هر اتفاق و ویژگی خوب و نعمتی که در اطراف خودتون دارین رو از الان تا امشب خدا رو بابتش شکر کنید.

برای دوستانیکه ممکنه شکرگزاری بار اولشون باشه و نعمتهای اطرافشون براشون عادی باشه این راهکار رو انجام بدین که:

مثلا تو اتاقتون هستین بگین با حرف الف چه نعمتهایی تو اتاقم دارم؟

مثلا آباژور،آهنربا و....

با حرف میم مثلا مانتو مشکی، مانتو سرمه ای، موبایل، موس، مبل و....

اینجوری تا شب توجهتون به نعمت هاتون هست و بابتش شکرگزارین

میتونید لیستتون رو داخل گروه بفرستین تا بقیه دوستان هم با نعمتهایی که براشون عادی شده اشنا بشن و شکرگزار باشن

حتی اگه جز دسته خداناباوران هم هستین شکرگزاری رو انجام بدین. از خودتون تشکر کنین یا از کائنات.

احساس مهمه. با تمام وجودتون در گیر این کار بشید. 👈🏻👈🏻👈🏻حتی اگه همه واقعیت دنیای بیرون خیلی بده.

اگر هر روز عادت داشتین بگین وای یه روز دیگه شروع شد. امروز رو متفاوت شروع کنید

شب گزارش امروزتون رو در تاپیک بنویسید

https://t.me/joinchat/AAAAADv2zerztKemw6wN3A

👈بودن شما در این کانال، اتفاقی نیست👉

پس،لطفا من رو تو لیست بزارید..البته اگر لیستی هست...

نه عزیزم لیستی نیست پست روز اول رو بخونید تمرین باید انجام بدین

استاتر لطفا لایکم کن گم نکنم تاپیکو

لایک کردم گلم فردا شروع میکنیم و فرداشب گزارشها رو باید تو تاپیک بذارین