2777
2789
عنوان

28 روز با قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 85337 بازدید | 705 پست
من میخوام خوابم رو تنظیم کنم با قانون جذب میشه؟؟

اینجا فقط من تمرینات ساده ای رو گفتم قانون جذب تکنیک نیست چیزیه که الانم تو زندگی دارین ازش استفاده میکنید ولی نااگاهانه من هدفم توی این تاپیک اینکه تا حدودی یاد بگیرین اگاهانه ازش استفاده کنید و بعد تخصصی برین یاد بگیرین 

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جالبه ممنون

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
میشع مثلا نوشت موهام تا کمرم بلند شده  یا صبح که پاشدم بجای دندون خراب دندون سالم درآورده یا نم ...

چرا میشه تو قسمت غیر ممکنها قراره چیزای این مدلی گفته بشه

مشکل چیه؟

من شدیدا موهام میریزه و به هیچ درمانی جواب نمیده  خیییلی کم‌پشت و نازک شده جلو موهام و برام عذابه چون قبلا عالی بودم موهام  ...شاید یه چیز سادس ولی چون هیچی اثر نکرده و رفته رفته بدتر میشه ناراحتم و خب برا خانم مهمه مو

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
کاش نزدیک بودین ازتون کمک میگرقتم☹️🙁 هواپونوپو رو یه کتاب خوندم درموردش جالب بود صفر داشت اسمش دقیق ...

بله حضور در وضعیت صفر 

منم میخوااام...روز اول کجاست؟اصلا از کجا شروع میشه...همش تو همین تاپیکه؟

بله همش تو همین تاپیکه تمرین روز اول صفحه اوله

تمرین روز دوم صفحه 6

روز سوم صفحه 9

و بقیه تمرینات هم در صفحات بعدش هستن عزیزم

برام انرژی مثبت بفرستین که عشقم برگرده و عاشقم شه..وباهاش ازدواج کنم

زندگی شما بر اساس انرژی خودتون پیش میره گلم. اگر شما هم ارتعاش باشین باز بهم میرسین. روی دوست داشتن خودت، عزت نفس، اعتماد به نفس و احساس لیاقتت باید کار کنی و در کنارش باورهای مخربی که در زمینه روابط هم داری باید رفع بشه این موارد تخصصیه که باید اموزش ببینید ما اینجا اموزش نداریم

استارتر یعنی 28 روز انجام بدیم، بعد ب خواستمون میرسیم چیزی ک میخوایم رو جذب میکنیم؟

نه عزیزم تو پست اولم گفتم اینا تمرینات ساده هست که در حد انرژی خودتون جذبهایی دارین و اگر میخواین قانون جذب اصولی رو یاد بگیرین باید اموزش ببینید یا از طریق کتابها یا دوره های اساتیدش 

اکر گزارش صفحات قبل بچه ها رو بخونید میبینید در حد درخواستهاشون و انرژی مثبتشون جذبهایی داشتن