2777
2789
عنوان

خرید جهیزیع

151 بازدید | 6 پست

سلام خانما منو راهنمایی کنین لدفا

من ۴ماهه نامزدم (فقد محرمیم مراسم عقد نگرفتیم )

خانواده شوهرم گفتن بااین وضعیت گرونی عقد نمیگیریم تا زودتر بریم سرخونه زندگیمون یعنی بعدعید برج ۳ عروسی میخان بگیرن(تو فامیل ما هزینه عقد و عروسی و جهیزیه برعهده داماده)

نامزدم بهم گفته قراره جهیزیه رو قسطی بخرن اینجور ک معلومه خودمون باید قسطاشو بدیم و پدرشوهرم تاحدودی کمکمون میکنه حالا بنظرتون زودتر عروسی بگیریم وبریم سرخونه زندگیمون (با ی عالمه قسط ) یا صب کنم یسال دیگه عروسی بگیریم تا تواین ی سال بتونن نقد جهزیه رو بخرن()

چه خوب  رسمتون 😁بندرعباسی هستین به نظرم رسم اونجا اینجوری هس

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین تو این یکسال آینده هیچی معلوم نیس، در جریان اوضاع کشور هستی که... 😏 ماشالله هیچی اش برنامه ریزی و نظارت نداره. بنظرم عروسی رو بگیرین برین سر خونه زندگیتون با کمک والدین تون پول قسط رو هم میدین 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

چه خوب  رسمتون 😁بندرعباسی هستین به نظرم رسم اونجا اینجوری هس

بجنوردم اینجوریه، بخش اعظمی از جهیزیه با پسره و هزینه و مخارج عقد هم نصف نصف میشه که معمولا خانواده داماد خودشون پرداخت میکنن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

اگه مطمئني نقد ميخرن و خودشون ميدن وايستا اگه نه عروسي كن

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
بجنوردم اینجوریه، بخش اعظمی از جهیزیه با پسره و هزینه و مخارج عقد هم نصف نصف میشه که معمولا خانواده ...

ولی رسم خوبی دارن 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز