2777
2789
انشالله واسه خودت یه روز.13ماه تو اقدام بودم.خدا صدامو شنید

دقیقا مث من.انقد گریه کردم خدارو صدا کردم ب فاطه زهرا متوصل شدم با اینکه تو زمانی ک فک میکردم تخمکذاریمه اقدام نداشتم یعنی از ۱۷ سیکلم ب بعد اقدام داشتم در کمال نا باوری باردار شدم الحمدلله.خدارو صد هزار بار شکر

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر مبارکت باشه! ان شاءالله به سلامتی به دنیا بیاد. خوش به حالت! من 4 ماهه اقدام کردم، آب مقطر ا ...

مرسی.آره عزیزم.من فکر میکردم هیچوقت مادرنمیشم.بچه ها راستی هیچ علامتی هم نداشتم

من مُردم بدون اینکه مادرم بفهمه.....
منم دوتا یکی 27 یکی 24 من پنجشنبه شب ساعت ۸ دوتا امپول هاش سی جی باهم زدم و روز شنبه صب ک میشد 15 سی ...

انشالله گلم منم دلم همش درد میگرد ولی من ۱۴ سیکل ای یو ای شدم دوشنبه هم امپول هاش سی جی زدم شوهرم خیلی ضعیفه تحرکش ۵ فقط مونده به خدا دعا کن برام من برات ایت الکرسی میخونم

دوتا یکی ۲۸ یکی۲۲

من از بعد iui همش زیر شکمم ی دردایی دارم و پاهام درد میگیره ،میگم بنظر شما اون فولیکول 27 بزرگ نیس؟ولی دکترم قبل عمل ک سونو کرد  گف دوتاش باز شده 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
یعنی هیچ علامتی نداشتی؟ هیچی

باورت میشه هیچی؟نه تهوع نه سینه درد.نه کمردرد.نه ترشح.فقط یه کم دلم دردمیگرفت که فکرکردم نزدیک موعدمه واسه اونه

جنسیتش چیه؟

هنو سه ماهمم کامل نشد فعلا مشخص نیس تا اسفند مشخص میشه

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
بخدا من 13ماه منتظربودم نذر صلوات کن وبه شهدا توسل کن.منم سقط داشتم.باخدا عهدکردم نمازامو کامل بخونم ...

خداروشکر مبارکت باشه ایندفعه مراقب خودت باش تا۵ماهگیوهم به کسی نگو حال به آقات بگو اما بهش بگو به کسی نگه ..باشه حتما  انشاالله منم زود به نتیجه برسم خواهرشوهرم باردار نشده رفتن نی نی از پرورشگاه اوردن همین چندروزا میگف مادر ما شانس نداره بخواد نوه دار شه حرفاشون خیلی اذیتم میکنه...ازاون موقع هم جلوگیری ندارم ، پریودیم نامنظم بود دیگه بدترشدالان۱۲روز ازپریودیم گذشته اما پریود نشدم اخرش من باید اون امپول رو بزنم تاپری شم

من از بعد iui همش زیر شکمم ی دردایی دارم و پاهام درد میگیره ،میگم بنظر شما اون فولیکول 27 بزرگ نیس؟و ...

چرا سایزش خیلی خوبه اگ شوهرت مشکل نداشته باشه احتمال زیاد میگیره

انشالله گلم منم دلم همش درد میگرد ولی من ۱۴ سیکل ای یو ای شدم دوشنبه هم امپول هاش سی جی زدم شوهرم خی ...

ایشالا ک مثبت میشی عزیزم ب حق علی اصغر امام حسین ،کجا انجام دادی؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
خداروشکر مبارکت باشه ایندفعه مراقب خودت باش تا۵ماهگیوهم به کسی نگو حال به آقات بگو اما بهش بگو به کس ...

خدا از رگ گردن نزدیکتره.تا 5ماه نمیتونم نگم مادرشوهرم دیگه تو روم نگاه نمیکنه.فقط میتونم تا ضربان قلب شوهرمو کنترل کنم