2777
2789
انشالله، من که خیلی دل شکسته ام،این چند روز فقط با استرس سپری کردم نمیخوام هم بی‌بی بزنم موندم چیکار ...

ببین من خدای استرس بودم.فقط اون بالایی باید بخواد غصه نخور من واسه رویان داشتم نوبت میگرفتم.باورت میشه؟بدون هیچ علامتی هم بودم

من مُردم بدون اینکه مادرم بفهمه.....
من هنوز اقدام نکردم ولی اقوام شوهرم خیلی باهام بدن دعا کن زودی نتیجه بگیرم 

از شش ماهه کربلا بخواه.رد خور نداره.یه خانمی توسایت بهم گفت ویتامین Eبخور.خدا خیرش بده.خیلی تاثیرداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه😍😍برا منم دعا کن تروخدا 😍😍

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
ممنون عزیزم هر شب میخوردی 

یه بسته گرفتیم.هرشب یا یه شب درمیون یکی خودم یکی شوهرم.حاجت روا بشی.من باورم نمیشه

یه بارسقط داشتم هنوز به شوهرمم نگفتم

از شش ماهه کربلا بخواه.رد خور نداره.یه خانمی توسایت بهم گفت ویتامین Eبخور.خدا خیرش بده.خیلی تاثیرداش ...

منم خورده بودم البته با سه چهارتا داروی دیگه

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

مبارک باشه ایشالا نینی گلت سلامت بدنیا بیادو زیر سایه مامان باباش بزرگشه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
یه بسته گرفتیم.هرشب یا یه شب درمیون یکی خودم یکی شوهرم.حاجت روا بشی.من باورم نمیشه یه بارسقط داشتم ...

نترس عزیزم استرس اون سقط رو از خودت دور کن و بیخیال باش اصلا بهش فکر نکن منم ی بار سقط داشتم الان رفتم توی ۸ ماه 😍❤

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍
انشالله واسه خودت یه روز.13ماه تو اقدام بودم.خدا صدامو شنید

مبارک باشه عزيزم

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗