2777
2789
عنوان

لازانیا با marzi ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 14168 بازدید | 200 پست
قربونت عزیزم😍 به تریب از کف ظرف یه لایه لازانیا یه لایه سس بشامل یه لایه پنیر یه لایه مایه گوش ...

عزیزم ی سوال من تو تستر بخام درست کنم بالا پایین فر رو روشن کنم یا فقط بالا یا فقط پایین؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ی سوال من تو تستر بخام درست کنم بالا پایین فر رو روشن کنم یا فقط بالا یا فقط پایین؟؟

عشقم من آون ندارم

ففط با فر گازم کار کردم و مایکروفرم

.Pain🔥you made me a believer

😐فک کنم هر ظرفش 2000 کالری داشته باشه نوش جون خودت و خانوادت عزیزم آیه پنیر پیتزا هم نمیخوره؟ پس ...

نوش جانمون عزیزم😂

ما بلدیم بسوزونیم 

خرس نمیشیم😂

آیه میخوره ولی خیلی کم

میگم مرضی جونم کل یه کیلو پنیرو ریختی؟ من دلم غنج رفت گفتی کشان و نررررم🤤🤤🤤

نه عزیزم اونی که توی بشقابه رو فقط استفاده کردم آخه 1 کیلو پنیر بخوریم که دیگه بلند نمیشیم😂

من با 1 کیلو پنیر 3 بار لازانیای خیلی پر پنیر درست میکنم مثل همینی که دیدی یا 4 بار کم پنیر تر

ولی بخاطر بشامل و چیدمانش بافت خیلی نرم و کشی و لطیفی داشت

جای شما خالی انشالله فردا درست کن

سلام مرضی جون منم عاشق لازانیا هستم روش پختم مثل شماست بااین تفاوت که لازانیا حتما نیمه آماده میخرم دردسرش خییییلی کم میشه،حتی برای تولد ومهمونیهام هم البته توظرف یکبار مصرف آلومینیومی درست میکنم همه دوست دارن،نوش جانتون❤

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
سلام مرضی جون منم عاشق لازانیا هستم روش پختم مثل شماست بااین تفاوت که لازانیا حتما نیمه آماده میخرم ...

سلام عزیزم 

بسیار هم عالی

نوش جانتون

لازانیا در کل غذای خیلی لذیذی هست و همه جورش خوشمزه اس

من رولی و کاپی هم درست کردم عالی شده

قربونت عزیزم😍 به تریب از کف ظرف یه لایه لازانیا یه لایه سس بشامل یه لایه پنیر یه لایه مایه گوش ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 😘😍 نوش جان 

منتظر خوشمزه های بعدی هستم😊

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
من داخل توستر حرارت بالا و پایین همزمان میدم 

ممنون گلم کمک خوبی کردی بهم😍😍😍😍😍

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷