2777
2789

نه گلم گروه ویتامین های ب هستش

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

نه ربطی نداره

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب کمپلکس برای تقویت و حفظ سلامت پوست، مو و ناخن کمک به حفظ سلامت و عملکرد سیستم عصبی و اعصاب بدنمورد نیاز جهت تبدیل غذا به انرژیکمک به درمان علائمی ماننداسترس، اضطراب و افسردگیمورد نیاز جهت تشکیل سلول های خونیکند کردن روند از دست دادن حافظه با افزایش سن ویتامینهای گروه ب به همین دلیل تحت عنوان ب کمپلکس  تقسیم بندی می شوند اما قرص آهن عزیزم فقط برای آهن و کم خونی بدنه که خودت اطلاعاتش رو داری 🎀🌹