2777
2789
عنوان

پارتی بازی تو استخدامم

130 بازدید | 13 پست

قراره استخدام بشیم ولی ی عده از اونایی ک تو بانک اشنا دارن امسال میرن و از نوبت ما استفاده میکنن و ماها ک اشنا نداریم ساله بعدی.ی اقایی اینکارارو میکنه ک ما دیرتربریم.واقعا ناراحت شدم..اخه این چکاریه.وقتی شنیدم احساس حماقت دارم ن میتونم ازکسی حقمو بگیرم ن میدونم چکار کنم..ینی واقعا این حق ی انسانه!خب ما بدبختا چکار کنیم هیچ جا کارمون جلو نمیره چون اشنا نداریم.حتی واسه مسائل دیگ هم همینه میپیچونن.لعنت برپارتی.

ی دوستی داشتم مونده بود تو رزرو بانک.میگفت یه نفرو ب جا من با پارتی بردن 5 ماه بعد بهش زنگ میزنن میگن بیا سر کار میگه چرا؟ میگن اون پسره با موتور تصادف کرده مرده...

خوشال نشد هیچکس از مردنش ولی حق خوری تاثیرشو تو زندگی ادما میذاره حتی اگه با سهمیه و... باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش همینه چه دولتی چه خصوصی

بعضیا که اگهی الکی میدن که به رقباشون بگن شرکت هنوز روبراهه و استخدام داریم دلتون بسوزه😑 یا میخوان مصاحبه گراشون به روز بشن و شیوه های مختلف مصاحبه رو امتحان کنن

بعضیا هم اگهی استخدام میدن که فامیل و اشناشون بیاد مصاحبه و اون فرد هم از قبل انتخاب شده ماها خودمونم بکشیم استخدامشون نمیشیم

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
همش همینه چه دولتی چه خصوصی بعضیا که اگهی الکی میدن که به رقباشون بگن شرکت هنوز روبراهه و استخدام د ...

دقیقا...خ خ ناراحت کنندس.اونهمه ادم...بین همشون من اول بودم ولی منو انداختن سری بعدی.اونایی ک قبل من هستن همه پخمن..فقط پارتی بازی

ی دوستی داشتم مونده بود تو رزرو بانک.میگفت یه نفرو ب جا من با پارتی بردن 5 ماه بعد بهش زنگ میزنن میگ ...

چ جالب.منم واقعا سپردم بخدا.همه اونایی ک دارن میرن تنبلن..نوبتشون ازمن جلوتره...در حالی ک معلومه زیرمیزی دادن

منم هفته پیش رفتم استخدام همین پارتی بازی باعث شد یه مفر دیگه استخدام بشه :( kingroot apk

ادم چقد سرد میشه...کلا حس ناامیدی وجودتو میگیره.چون همش حقتو میخورن.هیچکس وجدان نداره

من سال ۷۹آزمون بانک تجارت بین ۱۲۹۰۰۰نفر شرکت کننده نفر سی ام شدم،مصاحبه و گزینش و تحقیقات محل رو هم قبول شدم،بعد از ۴ماه که این مراحل انجام شد گفتن دوباره مدارک بیار،عکس و فتوکپی شناسنامه و... بت اطلاع میدیم بری شروع به کار کنی یک ماه گذشت هیچ خبری نشد.

بعد ته توشو دروردیم،دیدیم یکی از نورچشمایی شونو گذاشتن جای من.

خدا ازشون نگذره،۵ماه علاف شدم و بیخود دلخوش شدم.

از اسم بانک تجارتم حالم بهم میخوره.

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
من سال ۷۹آزمون بانک تجارت بین ۱۲۹۰۰۰نفر شرکت کننده نفر سی ام شدم،مصاحبه و گزینش و تحقیقات محل رو هم ...

اخ ک چقددددد درکت میکنم.واقعا گناهه گناهی بزرگ ک با سرنوشت ادما بازی میکنن...ایشالله خدا یجای بهتر برات جور کنه.اونام ب سزای کارشون برسن...لعنت ب اینجور ادما.

2790
2778
2791
2779
2792