2777
2789
عنوان

چطوری به نامزدم علاقمند بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 87 پست
آقا یا خانوم محترم  شما میرید تو خیابون به همه آدمای خیابون کشش عاطفی و جنسی داری مگه؟؟  ...

به نظر منم وقتی بعد یکسال دیگه حداقل کشش بوجود نیاد دیگه بوجود نمیاد مهر و محبت .دخترخالم میگف بعد زایمانم حسم به شوهرم بوجود اومد.الان موندم واقعا چکار کنم چی درسته چی غلطه

اره داشتم موقع عقدم دیگه کات کردم و خیلی هم دارم سعی میکنم ک بهش فکر نکنم

دختر عمه من نامزد بود انقد از شوهرش بدش میومد ک نگو ....هر موقع نامزدش میومد دیدن این دختر عمم اینم میذاش میرف خونه یکی از فامیلا ..اصن حاظر نبود صداشم بشنوه ...حالا بنا به دلایلی نتونس جدا بشه الانم ۴ ساله زیر یه سقفن انقققققد شوهرشو دوسداره ک نگووووووو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا یا خانوم محترم  شما میرید تو خیابون به همه آدمای خیابون کشش عاطفی و جنسی داری مگه؟؟  ...

اول اینکه قبل هر چیزی من نیت توهین یا هرجیزی ک بخاد شمارو ناردحت کنه نداشتم 

دوم خودتون قضاوت کنید کسی ک نمیتونه تو ۷ سال یک راه برا درمان این حالش پیدا کنه بهتر نیس از یک  نفر خبره کار کمک بگیره  تا راه کار بهش بده 

سوم 

مدیریت بهران یعنی همین

این چیزی ک شما ازش حرف میزنید یک بهرانه برا دوستتون مطمئن باشین بعدا نافرم میزنش زمین 

پس تا دیر نشده از یک مشاور امین و کار کشته کمک بگیرین ک رفتار شناس خوبی هم باشه

ممنونم از اونی که شده: آفت خرمنِ مهر و وفا  ،،،،،  سوگل گلشن ظلم و جفا💔
اول اینکه قبل هر چیزی من نیت توهین یا هرجیزی ک بخاد شمارو ناردحت کنه نداشتم  دوم خودتون قضا ...

انقدر حالش بد بود که من براش از روانپزشک مورد قبول خودم خواستم وقت بگیرم که نبود تو دفترش تو لندن بود.

به جای حضوری مجبور شدیم با اسکایپ ارتباط بگیریم. اون موقع کلی هم هزینه کرد.

بهش گفت سه ماه وقت لازمه تا وابستگی به وجود بیاد. 

و کلا ۹۰ به ۱۰ هستش، یعنی ۹۰ درصد اگر تا سه ماه کشش تشکیل نشد بعدش دیگه نمیشه، ۱۰ درصد میشه. 

حالا من که میگم سه ماه نه یک سال ، من نمیدونم استارتر چند وقته باهاشه.

دیگه استارتر هم میتونه این ریسکو بکنه زیر یک سقفم برن و حتی بچه دار هم بشن که شاید کشش به وجود بیاد. 

این یه قانون نیست که بگیم همه کشش پیدا میکنن یا اصلا نمیکنن. اما طبق اطلاعات و تجربه افرادی که تو این زمینه یعنی روانپزشکی کار میکنن میگن اکثرا پیدا نمیکنن. حالا شاید استارتر جز اون درصد خاص باشه و پیدا کنه. یکی هم مثل دوست من پیدا نکرد و عمرش و جوونیش داره تباه میشه.

انقدر حالش بد بود که من براش از روانپزشک مورد قبول خودم خواستم وقت بگیرم که نبود تو دفترش تو لندن بو ...

به نظر منم هرکسی احساساتش بسته به خودشه یکی دیر یا یکی زود یا یکی اصلا نمیتونه این حس و بوجود بیاره.من خودم آدمیم ک دیر وابسته میشم حالا نمیدونم این اتفاق میفته یا نه.من خیلی دوس دارم مثه گذشته اونی ک باید و دوس داشته باشم ک همه چیزش واسم مهم باشه حساس باشم روش نه اینطوری

لطفا اونایی ک این تجربه رو داشتن ک شوهرشونو دوس نداشتن یا بی حس بودن یا بی علاقه بودن ولی الان خوب شدن و علاقه پیدا کردن بهم بگن ک آیا منم میتونم علاقه پیدا کنم بعدن یا زیر یک سقف بهش عادت کنم .لطفا از تجربیاتتون بگین ممنون میشم

به نظر منم هرکسی احساساتش بسته به خودشه یکی دیر یا یکی زود یا یکی اصلا نمیتونه این حس و بوجود بیاره. ...

آره خودت باید تصمیم بگیری 

و کلا آدم خودشم تا حدودی میتونه تشخیص بده میتونه باهاش بسازه و عشق بورزه یا نه، چون شما بچه سن نیستید و بالغ هستین، و هیجانات نوجوانانه ندارید.

من میگم اونایی که میسازن با این‌شرایط میشن مثل بعضی پدر مادرامون و کلا قدیمیا، اکثرا عشق و علاقه ای وجود نداشت و کلا معنی مهر و محبت زن و شوهری رو خوب درک نکردن.

شما یه مدت به اندازه خودت که نیاز داری ۱ماه ۱یکسال دو سال هر چقدر نیاز داری تلاش کن بشناسش روی زوایای مثبت شخصیتش متمرکز شو، اگر کشش پیدا نکردی به نظرم تصمیمتو بگیر که ادامه بدی یا به هم بزنی‌.

این تصمیم سرنوشت سازه توعه،توی زندگی متاهلی روی بداخلاق شوهرتم ممکن ببینی و این بی علاقگی تو هم ممکن تاثیر بزار و بداخلاقت کنه و بی انگیزت کنه. الان روی خوشش رو میبینی دلباختش نیستی به فکر فرداها هم باش.

کلا تکرار کنم این قطعی نیست که حس پیدا میکنی یا نمیکنی، اما اکثرا پیدا نمیکنن، ولی ممکن شما پیدا کنی.

موفق باشی خانومی.

آره خودت باید تصمیم بگیری  و کلا آدم خودشم تا حدودی میتونه تشخیص بده میتونه باهاش بسازه و عشق ...

اره قبول دارم حرفاتو عزیزم الان فعلا تو عقدیم دستش زیر سنگه ولی بعدن شاید به قول شما اون روی دیگشو ببینم ک با این بی علاقگی من بدتر هم بشم.من فعلا باید رو خودم کارکنم بعدشم توکلم به خداس امیدوارم ک خودش بهترین راه و تصمیم و پیش روم بزاره و مهر و محبتشو بندازه تو دلم.واسم دعا کنید 

اره قبول دارم حرفاتو عزیزم الان فعلا تو عقدیم دستش زیر سنگه ولی بعدن شاید به قول شما اون روی دیگشو ب ...

انشالله عزیزم

نامزدت میدونه بی علاقگیتو؟؟

در واقع کار اصلیو ایشون باید بکنن که شما جذبش بشی ، 

انشالله عزیزم نامزدت میدونه بی علاقگیتو؟؟ در واقع کار اصلیو ایشون باید بکنن که شما جذبش بشی ،  ...

نه نمیدونه بهش نگفتم ولی از رفتارم فهمیده چند باری هم گفته تو منو دوس نداری