2777
2789
عنوان

چطوری به نامزدم علاقمند بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۵

😡

بیستو پنج و این همه بار منفی 

ن اصلا من نمیتونم قبول کنم

چند تا پیشنهاد دارم براتون اگر دوس دارین بگم 

ک اگر عمل کنین ضرر نمیکنین ک هیچ ان شاالله حالتونم بهتر میشه

ممنونم از اونی که شده: آفت خرمنِ مهر و وفا  ،،،،،  سوگل گلشن ظلم و جفا💔
😡 بیستو پنج و این همه بار منفی  ن اصلا من نمیتونم قبول کنم چند تا پیشنهاد دارم براتون اگر د ...

من چن ساله اینطوریم ۲۰ سالگی یه ازدواج خیلی کوتاه مدت داشتم ولی بیش از حد اذیتم کردن از اونموقع اینطوریم.بگو عزیزم خوشحال میشم

دنیا ک ب اخر نرسیده‌ محکم ب زندگیتون ادامه بدین  حالا ب هر دلیلی یک شکست خوردین ک اونم تازه ظ ...

دارم تلاش میکنم دوسش داشته باشم چون مادر هم نداره خیلی کمبود محبت داره و خیلی هم محبت میکنه و واقعا هم دوسم داره.

😡 بیستو پنج و این همه بار منفی  ن اصلا من نمیتونم قبول کنم چند تا پیشنهاد دارم براتون اگر د ...

حتمن بگو .اومدم ک از تجربیات شماها استفاده کنم.تو خانواده ما طلاق معنی بدی داره.خودمم دوس دارم زندگیمو نگه دارم .

من چن ساله اینطوریم ۲۰ سالگی یه ازدواج خیلی کوتاه مدت داشتم ولی بیش از حد اذیتم کردن از اونموقع اینط ...

خیلی حالمو خراب کرد این پیام اخرتون یعنی ۵ ساله شما تو این حالین و هیچ وقت نشد ک رسیدگی کنین 

نمیدونم درست برداشت میکنم یا 

برداشتم اینه ک شما خیلی تو دارین 

دارم تلاش میکنم دوسش داشته باشم چون مادر هم نداره خیلی کمبود محبت داره و خیلی هم محبت میکنه و واقعا ...

اخههه   گناه داره  ..  چند سالته

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
ازدواج کردین؟ من بعد ازدواجم از همه چی بدم اومده هیچی حالمو خوب نمیکنه.تلگرام و هر چی ک جنس مخالف با ...

وای تو منی که منم واس همه چی استرس میگیرم وقتی میگه بریم بیرون یا شام جایی انقد استرس میگیرتم بالا میارم 😐

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤

استاتر  یه کم بیا تو سایت  اینقدر اینجا  از  اخلاقای بد شوهرشون‌میگن  فک کنم  خوب بشی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
حتمن بگو .اومدم ک از تجربیات شماها استفاده کنم.تو خانواده ما طلاق معنی بدی داره.خودمم دوس دارم زندگی ...

عزیزم خیلی هواشو داشته باش گناه داره

منم ازدواجم سنتی بود

ولی شوهرمو با دنیا عوض نمیکنم

دیدی اونم سرد شد و بعدش خودش پشیمون میشی

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
خیلی حالمو خراب کرد این پیام اخرتون یعنی ۵ ساله شما تو این حالین و هیچ وقت نشد ک رسیدگی کنین  ...

من خیلی شر و شور و پر سر و صدا بودم الان شاغلم درس میخونم تو جامعه ام ولی تنها فقط سر سفره با خونوادمم بعد تو اتاق میشینم تنها میشینم ۵ ساله تلویزیونم نمیبینم اهنگم گوش ندادم هیچ کاری نکردم همه میگن چیکار میکنی که وقت نمیکنی برا چیزی ولی من فقط تو مغزم‌ درگیرم و هی یه جایی رو تمیز میکنم و با خودم درگیرم نه جواب تلفن میدم ن چیزی مثل مرده متحرک هرکاری میخوان میکنم که فقط خونوادم غصه نخورن

من چن ساله اینطوریم ۲۰ سالگی یه ازدواج خیلی کوتاه مدت داشتم ولی بیش از حد اذیتم کردن از اونموقع اینط ...

اول اینکه اگر بخاین مداوت کنین رو یک حال خراب اون میشه ملکه رفتاریتون و این اصلا خوب نیست

پس هر وقت اون حال خرابه میاد سراغتون پس بزنیدش ن اینکه بهش توجه کنید تا بارور تر بشه

دوم‌

وضو یک مسئله خیلی مهمه ک اکثرا ازش قافلن 

اصلا مهم نیس ک شما .... هستتین یا نه دائم الوضو باشین عالیه وضو یک گارد محکمه مقابل افکار سیاه و زشت