2777
2789

من تجربه نداشتم،ولی دوستم دو تا زایمان بیمارستان تخت جمشید داشت راضي ه،دکتر هم ب نظرم فاطمه فیروزی خیلی خوبه مادربزرگم مشکلشونو پیش ایشون عمل کرد خیلی راضي،مطبش پر خانمای بارداره😍😍😍دعا کن منم باردار بشم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها تروخداااااا برا تاپیک اخررررم گزارش بزنیددددد تروخدااااا😭😭😭😭😭😭😭😭

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

تخت جمشید که بهترین بیمارستان کرجه

ولی بهترین دکتر زنان رو نمیدونم

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
من تجربه نداشتم،ولی دوستم دو تا زایمان بیمارستان تخت جمشید داشت راضي ه،دکتر هم ب نظرم فاطمه فیروزی خ ...

مرسی عزیزم

ایشالله بزودی دامنت سبز بشه

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!