2777
2789
عنوان

حدس بزنید

268 بازدید | 19 پست

سلام مامانای با تجربه من الان هفت هفته هست باردارم Ph ادرارم ۸ بتام‌ بعد دوروز تاخیر بالای ۲۰۰ بود تست جوش شیرین بدن عکس العمل ویارم از روز اول بد بود الان با قرص دیمترون خوبم معدن که خالی میشه اوغ میزنم اوایل شیرینی زیاد میخوردم بعد هم شیرینی ترشی شوری همه باهم چیزی میل ندارم چیزیم هوس نمیکنم سنو ۶ هفته قلبش میزد اما ضعیف به نظرتون نی نی ایندم چی می‌تونه باشه ؟؟؟

خدایا شکرت راضیم به رضایت 

چی میخای خودت؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخمل

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اینو ی سال دیگه تو نی نی سایت باشم از روعلائم میفهمم جنسیت بچه رو

فعلا در حد ازمایش و تست بلدم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
شوهرم و خانوادش بخاطر که شوهر تکه پسر دوست دارن از بس اونا گفتن منم پسر دوست شدم 

عزیزم انشالله ک پسره

تهوع شدید دختره

ولی اگ تهوعت بخاطر گشنگی باشه عین منی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
عزیزم انشالله ک پسره تهوع شدید دختره ولی اگ تهوعت بخاطر گشنگی باشه عین منی

تهوه فقط وقتیه که شکمم خالی باشه که م پر باشه به اون صورت اذیت نمیشم دلم ضعف میشه تند تند گشنم میشه باید یه چیزی بخورم وگرنه چپه میشم 

خدایا شکرت راضیم به رضایت 
تهوه فقط وقتیه که شکمم خالی باشه که م پر باشه به اون صورت اذیت نمیشم دلم ضعف میشه تند تند گشنم میشه ...

من هبچی نمیخوردم اویل ینی درحد روزی دو وعده

برام دعا کنید سر نمازاتون که همونی بشه که خانواده شوهرم دوست دارن 😍😍😍ممنون از همتون مهربونا

خابی ندیدی تو این مدت؟؟

نه من بروز میخورم چون اگه نخورم حالم بد میشه 

خخ منم باید عق میزدم تا ب زور ی لفمه نون بخورم

اشتهام کم نبود خیلی کسلو بیخال بودم