2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این روش موهات نمیریزه؟؟؟۱

والا فعلا که نریختن..ولی خودمم یکم ترس اینو دارم..اما لاغری و سبکی خیلی برام مهم‌تره..برای احتیاط هفته ای دو بار اونم در حد ۳ یا ۴ قاشق بخوری خوبه

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
چه جوریه؟؟؟

ماهی رو گذاشتم تو ظرف پیرکس یه کم آبلبمو و آب نارنج و پودر سیر و زردچوبه و فلفل سیاه زدم یکمم روغن گذاشتم رو شعله پخش کن آبپز شد وقتی سرخ شد یه پیازم نگینی کردم ربختم توش

شرط چاقو مُرد
عزیزم میشه بگی چطوری رژیم گرفتی من نمیتونم؟شما چه چیزایی رو نمیخوری؟

صفحه های قبلی توضیح دادم الان برات کپی میکنم:

هیچی نمیخورم😪 دو سه روز اول با رژیم لیمومی شروع کردم و دیدم مقدار غذاهاش زیاده.الکی هزینه کردم..ولی بعد طبق روش خودم برنج روغن و نون رو تقریبا حذف کردم..توی این مدت سرهم ۵ یا ۶ قاشق برنج خوردم..ولی نون رو برای صبحانه ۳۰ گرم میخورم با یکم پنیر و دوتا گردو..ناهار هیچی..شام هم سبزیحات آبپز خالی میخورم یا سوپ جو بدون روغن یا سالاد خالی یا با یه تیکه سبنه مرغ..گاهی هم فقط یه تیکه مرغ آب پز،میوه رو راحت میخورم،تنقلات و شکر و قند و نوشابه و این چیزا کلا حذف..روزی یک لیوان ماست یا شیر میخورم..روزی یک لیوان چای سبز..روزی نیم ساعت حلقه حتما میزنم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
والا فعلا که نریختن..ولی خودمم یکم ترس اینو دارم..اما لاغری و سبکی خیلی برام مهم‌تره..برای احتیاط هف ...

من هر دفعه رژیم میگیرم ننیتونم تحمل کنم بی خیال میشم جدیدا به این نتیجه رسیدم که برم پیاده روی طولانی  یه خیلی طولانی در حد چهار پنج ساعت هر چی خوردم بسوزونه بره.خیلی خوبه که میتونی رژیم بگیری خوش به حالت

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
من وقتی تنهام چیزایی که شوهرم دوست نداره و خودم دوست دارم درست میکنم جشن میگیرم.

منم 😂هروقت تنهام بادمجون میپزم چون شوهرم همه چی میخوره جز بادمجون

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇