2777
2789
صفحه های قبلی توضیح دادم الان برات کپی میکنم: هیچی نمیخورم😪 دو سه روز اول با رژیم لیمومی شروع کرد ...

چه خوب ولی من هرچی سعی میکنم نمیشه بنظرت چاقم ۱۶۰قد ۵۹وزن البته شکم درآوردم بعد زایمانم

چشم سبزا بهترینن🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا جدید اومده جاریم میخواد خودش رو خوب جلوه بده الانم دخترمو برده پیش خودش 

😁😁😁😁😁😁😁شاید خوبه والا دوست دختر برادر شوهرم هنوز نیومده منو میبینه تیکه میندازه.

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
من هر دفعه رژیم میگیرم ننیتونم تحمل کنم بی خیال میشم جدیدا به این نتیجه رسیدم که برم پیاده روی طولان ...

منم این دفعه سومم هست..دو سری قبلی سر یک هفته بیخیال میشدم..این سری اصلا کوتاه نمیام..چون از گوشت اضافه روی بدنم بیزار شدم..دلم یه اندام استخونی و ظریف میخواد مثل ۵ سال پیش😪

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
منم 😂هروقت تنهام بادمجون میپزم چون شوهرم همه چی میخوره جز بادمجون

اقا مشکل شوهرا با بادمجون چیه شوهر منم دوست نداره

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
😁😁😁😁😁😁😁شاید خوبه والا دوست دختر برادر شوهرم هنوز نیومده منو میبینه تیکه میندازه.

وای این نه خیلی خوبه جورابای شوهرمم میشوره حالا نمیدونم فیلمشه یا واقعا خوبه

من تا بهمن ماه ۱۰ کیلو وزن کم میکنم من مطمئنم🏃‍♀️💃
اقا مشکل شوهرا با بادمجون چیه شوهر منم دوست نداره

نمیدونم والا پسرمم دوست نداره بابامو داداشمو داییمو پدرشوهرمم دوس ندارن فقط برادر شوهرم عاشقشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چه خوب ولی من هرچی سعی میکنم نمیشه بنظرت چاقم ۱۶۰قد ۵۹وزن البته شکم درآوردم بعد زایمانم

از دید من که که با قد ۱۷۳،وزن ۵۹ رو برای خودم مناسب میدونم شما هم حتما اضافه وزن دارین..البته شما خوبه زایمان داشتی من بدون زایمان اینجوریم😀

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
اهان ممنون.ما این طرفا بهش میگیم دمی گوجه.همیشه واسم سوال بود دمپختک چیه.

این دمپختک نیست ،همون کته گوجه یا دمی گوجه است

دمپختک چیز دیگه ایه، بعضیا اشباها به کته گوجه میگن دمپختک

برای دمپختک باید پیاز داغ فراوون با زردچوبه تفت بدی بعد برنج و باقالی زرد و نمک فلفل و روغن(روغن حیوانی بهتره) و بذاری مثل کته بپزه و کمی هم ابش زیاد باشه که خوب گلوله گلوله بشه