2777
2789
عنوان

شکایت مهریه

97 بازدید | 4 پست

سلام کسی تابحال مهریه اشو گرفته از طریق توقیف اموال یا حساب؟

قصد جدایی دارم 

روزی میرسد که دیگر نسبت به خیلی چیزها بی تفاوت می شوی، نه از بدگویی دیگران میرنجی و نه دلخوشی به حرف های عاشقانه اطرافت.به آنروز میگویند: پختگی (گابریل گارسیا مارکز)

دختر همسایمون قبل از طلاقش رفت به جای مهریش آپارتمان شوهرش رو توقیف کرد 

یعنی تونست چیزی بگیره ازش؟

روزی میرسد که دیگر نسبت به خیلی چیزها بی تفاوت می شوی، نه از بدگویی دیگران میرنجی و نه دلخوشی به حرف های عاشقانه اطرافت.به آنروز میگویند: پختگی (گابریل گارسیا مارکز)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تونست چیزی بگیره ازش؟

بله رفت جلوی اموالش رو گرفت اما باید حواست باشه شوهرت نفهمه قصدتو تا نره بزنه نام یکی دیگه همین دوستم شوهرش رفته بود همه اموالش رو زده بود به اسم پدرش تا زنش نتونه چیزی بگیره بعدأ مثل اینکه باباش بیماری قلبی داشته و حالش بد میشه اینم میترسه نکنه باباش بمیره و اینا بیفته تو ارث و میراث میره همه رو برمیگردونه به اسم خودش وکیل دوستم هم میفهمه سریع میره دادگاه و اموال رو توقیف میکنه

بله رفت جلوی اموالش رو گرفت اما باید حواست باشه شوهرت نفهمه قصدتو تا نره بزنه نام یکی دیگه همین دوست ...

ممنون از راهنماییتون

من شهرستانم و خانواده ام جایی دیگه هستن 

تا قبل عید میخوام همینکارو بکنم و عید برم که دیگه برنگردم و بقیه کارا و وکیل بگیرم البته الانم با وکیل مشورت کردم

فقط بچه ام میمونه که میترسم ازم بگیرش البته پنج سالشه نمیتونه بگیره ولی نمیخوام دعوا راه بندازه و ...