2777
2789

بیشتر بی حس 

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

من گفتم بیهوشم کنین میترسم یهو امپولو زدن تو کمرم😀.

اکثرا بی حسیه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بیحسه.نگران نباش خیلی عالیه.اولین گریه بچتو میشنوی و میبینیش با دنیا عوضش نمیکنی اون لحظه رو.بیهوشی عوارض داره دیگه نمیکنن

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
من ازبی حسی میترسم دوستان تجربه دارین امپولش درد داره؟من بیشتررنمیخوام صدای پنسو قیچیو تواتاق عمل بش ...

نه امپولش درد نداره ،صدا پنس و قیچی هم نمیاد ایقد ک خودشون بالا سرت بحث همه چی میکنن😂فقط صدا پاره کردن شکمت میاد من ک اولش فکر کردم دارن پارچه  پاره میکنن بعد دیدم صدا بچم اومد

اخرش 
من ازبی حسی میترسم دوستان تجربه دارین امپولش درد داره؟من بیشتررنمیخوام صدای پنسو قیچیو تواتاق عمل بش ...

عزیزم اونقدر ترسوندنت میترسی.هیچی نمیفهمی واقعا هیچی.کل عمل هم بیست دقیقه طول میکشه.تو قشنگ دراز بکش ایه الکرسی بخون.من اونقد خوشحال بودم که یادم رفت دعا کنم.

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
عه اینقد راحته خودم زیادی ترسو هستم مرسی

واقعا راحته نه اینکه الکی بگم و خیالتو راحت کنم نه.باور کن حتی از یه دندون پر کردنم راحته.بعدشم بهت یه مورفین میزنن که فشنگ کیف میکنی.من بعد اون امپول فکر میکردم خوشبخت ترین ادمم اونقد کیف کردم‌😂

واقعا راحته نه اینکه الکی بگم و خیالتو راحت کنم نه.باور کن حتی از یه دندون پر کردنم راحته.بعدشم بهت ...

خداروشکر ک اینقد راحت بوده واست، میگم کمر درد و اینا نداری؟