2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیشب اینطوری شدم  دقیقا مثل شما ولی عقب ننداختم هنوز  عصرزدم بی بی میشه اعتماد کرد؟

اگر باردا باشی هر زمانی مثبت میشه . فقط صبح بیشتر و ممکنه پررنگتر بشه همین

ان شاء الله مامانی عزیزم

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

مث من شده عزیزم

من علائمم همین بود که روز پریودی یعنی 14 روز بعد از تزریق آمپول حسه پریودی شدید داشتم که مطمعن بودم پری شدم اما فقط ترشح بود . یکمم حالت تهوع دارم . دستو پام شدیدا یخ کرده و دو روز پیش لرز داشتم انگار سرماخوردگی دارم یهو بعد از یه ربع حالم خوب شد . تخمدان هامم تیر میکشن هر از گاهی .. همینا فقط عزیزم

دهانه رحمم وقتی میخوام پری بشم میاد پایین و شل میشه که این حالت بهم دست داد دوباره دیروز کشید بالا و سفت شد

😥انتظار سخته

حق داری انتظار خیلی سخته

دلم ضعف میره بچم رو بغل کنم

دیروز عروسک بچگیامو آوردم جلو دست گرفتم بغلم اینقدر گریه کردم که نگو

من 29 سالمه دیگه خسته شدم از نبودنش تو خونم 😢😢

منم لرز دارم شدیدا سردمه من کلا گرمم میشه  دهانه رحمتونو از کجا میفهمین

الان دوساله دارم دقت میکنم چه حالتی بهم دس میده پری میاد .. انگاری دهانه رحمم باز میشه و شروع میشه به خیس شدن بعد یهو زیر شکمم درد میگیره و کمرم قسمت انتهایی شل میشه و درد عجیبی میگیره و پاهام شل میشن . هر وقت این حالت بهم دست میده همون لحظه پری میاد تو دستشویی .. اما ایندفعه جای پری فقط ترشح کرمی غلیظ غلیظ اومد و تا شب خیس شدم و فرداش متوجه جمع شدن دهانه رحمم شدم و اینکه کم کم داره میکشه بالا . بعد ترشحات جمع شد