2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بین 27 تا 31 هستم اما اکثرا 29 روزه پری میشم . دکترم گفته 5 روز تاخیر داشتی بیا که نمیدونم 5 روز ...

میگن این آمپول پریود 28 روزه میکنه.منم این ماه زدم دقیقا روز 28 شدم.درصورتی که دوره هام 28 روزه نبود.اگه پریود نشی بارداری.میگم اندازه فولیکولات چنده؟منم یک سال اقدامم ماه اولم بود لتروزول خوردم😓😓😓😓😓

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
میگن این آمپول پریود 28 روزه میکنه.منم این ماه زدم دقیقا روز 28 شدم.درصورتی که دوره هام 28 روزه نبود ...

مطمینی۲۸روزه میکنه؟؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
مطمینی۲۸روزه میکنه؟؟

دکترم که اینجوری گفت

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
میگن این آمپول پریود 28 روزه میکنه.منم این ماه زدم دقیقا روز 28 شدم.درصورتی که دوره هام 28 روزه نبود ...

روز 12 یک فولی 17 داشتم که فرداش آمپول زدم آزاد بشه . دکترم گفت این ماه برخلاف ماهای قبل رحمت خیلی آمادگی داره فقط بستگی داره اسپرم همسرت اوضاش بهتر بشه . اگه باردار نشدم باید دوباره همسرم آز بده و دوره درمان بگذرونه . الان دوماهه خیلی دارم تقویتش میکنم

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
روز 12 یک فولی 17 داشتم که فرداش آمپول زدم آزاد بشه . دکترم گفت این ماه برخلاف ماهای قبل رحمت خیلی آ ...

شوهره منم کم تحرکی داره میشه بدونم چه دارو و چه غذاهایی رو بهش میدی؟؟ماهه اولت بود امپول زدی؟؟من یه فولیکول 18 داشتم نشد😓😓😓

شوهره منم کم تحرکی داره میشه بدونم چه دارو و چه غذاهایی رو بهش میدی؟؟ماهه اولت بود امپول زدی؟؟من یه ...

گرده درخت نخل نر رو با عسل قاطی کن بده صبح تا صبح یه قاشق بخوره و عرق کاسنی و یونجه بده هرروز بخوره و هر هفته بگوبه دکتر براش بنویسه  امپول هاچ سی جی و هاچ ام جی بزنه.شوهرمن تحرکش کم بود الان دکتر میگه خیلی خیبی خوب شده.

شوهره منم کم تحرکی داره میشه بدونم چه دارو و چه غذاهایی رو بهش میدی؟؟ماهه اولت بود امپول زدی؟؟من یه ...

من قبلنا زیاد دارو و آمپول زدم چون نمیدونستیم از همسرمه . بهش هر روز صبح ژل رویال میدم . یک روز درمیون نیمرو با پیاز داغ تو روغن زیتون و تخم مرغ محلی میدادم . هر روز نخود و کشمش و شانی یه مشت همراه با 6 تا دونه انجیر . سبزی به جای کاهو هر روز پای سفره میارم . تا بگی دعا و نذر . آیه 38 سوره رعد رو هم جدا جدا نوشتیم میبستم کمرم با یه روسری نازک . 7 روزم سوره مریم خوندم و 40 روزم نذر زیارت عاشورا به نیت حضرت علی اصغر .. این ماه تا بگی تلاشمونو کردیم چون 5 ساله ازدواج کردیم و یک سال من مشکل داشتم درمان شدم تا خوب شدم یک سالم درگیر همسرم شدیم دیگه فقط توکملمون به خداست 😢

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤