2777
2789
عنوان

همسایون

341 بازدید | 15 پست

خونه جدید تازه اومدیم نگو یکی قبلا تو مدرسه دیده بودمش یه دختر ۱۴ ساله است.هی میاد زنگ خونه ما رو به بهونه میزنه کاری هم نداره ها بعد میگه اسم بچه اتو فلان بذار .شوهرت نیست کی میاد.چند نفرید.کجا میری.خونه کیه فقط یکسره سوال مپرسه.یبارم اومد خونه رو قشنگ دید زد.دوباره میخواست بیاد دخترم رو ببینه گفتم میارمش دم در.شوهرم میگه یه روز نبودی از پشت ایفون از پسرم پرسید گفته مامانم نیست پرسیده کی خونست تنهایی

حالا شوهرم میگه این کی میاد.دزده

محله ای ما خیلی دزد و معتاد داره 

چه طوری ردش کنم نیاد در ما رو بزنه؟

عحب رو مخیه

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومد هر چی زنگید ج ندید و در و باز نکنید ...

تو خونه که اصلا راهش ندید ...

ننه باباشم باهاش بودن باز بهش نخندین قشنگ معلومه یه دردی داره

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤

خوب محلتونو کاش عوض کرده بودین.الانم بگو بچه مگه تو همسن و سال منی.دیگه نبینمت اینورا.شاید برا کسی خبر میبره

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

خوب محلتونو کلاش عوض کرده بودین.الانم بگو بچه مگه تو همسن و سال منی.دیگه نبینمت اینورا.شاید برا کسی ...

اره دیگه دو تا برادر داره.تا منو میبینه میگه کجا میری

از دستش امروز یواشکی رفتم بیرون فقط بفهمه خونه کسی نیست هیچی دیگه

اره دیگه دو تا برادر داره.تا منو میبینه میگه کجا میری از دستش امروز یواشکی رفتم بیرون فقط بفهمه خون ...

خونتون ویلایی هست.بهش محکم بگو بچه جان اگر دور برم منو خونم بپلکی میام به خونوادت میگم بعدم پلیس فوضولچه .واقعا جواب میدی به این بچه.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

خدایی فردا باید حالشو بگیرم

من یه دختر ده دوازده ساله همسایمون بود خواهرزادمو میبردم بچرخمش میومد سوال میپرسید یا لپشو میکشید.دفعه دوم محکم گفتم دست نزن به بچه.جواب فوضلیشم دادم..دختر بدی نیست ولی بدم میاد عین خانباجیا بچه فوضولی کنه.موندم تو چطور تحمل کردی

من یه دختر ده دوازده ساله همسایمون بود خواهرزادمو میبردم بچرخمش میومد سوال میپرسید یا لپشو میکشید.دف ...

همون دیگه بلد نیستم.خونه قبلیم دوستهای پسرم مریختن خونه بزور 

البته ۷.۸ ساله

میخوام بخوبی ردش کنم بد نشه