mistala مدیر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4573 عنوان مچ گیری | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 19 پست من مطمعنم شوهرم چیزیو تو ماشین قایم میکنه به احتمال زیاد هم گوشیه چون ازین سوزنا که بهاش جای سیمکارتو باز میکنن پشت قاب عکس قایم کرده بود حالا مشکل اینه اصلا نمیدونم کجاهارو بگردم درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن... 1398/10/25 | 00:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mistala مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4573 گلم من سیخ و سنجاق شوهرمو زیر زیر پایی ماشین پیدا کردم خاک برسر سنتیم میزد، همیشه فلشو زیر زی ... ببخشیدا عجب خنگیه شوهرت من ۷ ساله شوهرم رفتار مشکوک داره اینقدر که حواس جمعه نتونستم مچشو بگیرم درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
قصریشمم عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 1369 ببخشیدا عجب خنگیه شوهرت من ۷ ساله شوهرم رفتار مشکوک داره اینقدر که حواس جمعه نتونستم مچشو بگیرم خبر نداری گلم شوهرمن بعد ۸سال مچش واشد الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خانم معلم ۱۴۰۴
آذربایجانیام عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 5626 نه مال خودش نوکیا سادس تو کارش نمیشه لمسی دست بگیره پش لابد داره شایدم با سوزن کناره های گوشیشو تمیزمیکنه منفی نگر نباش سنگ شانس من سنگ توالته ...😒 سومین کاربریمه😒
mistala مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4573 پش لابد داره شایدم با سوزن کناره های گوشیشو تمیزمیکنه منفی نگر نباش شنا خیلی مثبت نگری وگرنه چند روزه دربدر دنبالش میگرده بعدم چرا پشت قاب عکس قایمش کرد تازه چرا با سوزن عادی تمیز نکنه درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
آذربایجانیام عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 5626 شنا خیلی مثبت نگری وگرنه چند روزه دربدر دنبالش میگرده بعدم چرا پشت قاب عکس قایمش کرد تازه چرا ... با سوزن عادی هممیشه من امتحان کردم شاید میترسه بره تو دستو پا ببین کنارا های نورگیرو افتابگیروو حتما نگاه کن سنگ شانس من سنگ توالته ...😒 سومین کاربریمه😒