2777
2789
عنوان

سزارینها بیاین😘

167 بازدید | 20 پست

سلام بیاین از تجربه هاتون بگین پس فردا ب امید خدا سزارین میشم قبلش و بعدش چیکار کنم ؟تجربه ندارم هر چی میدونید بگید لطفا

خدایا میدانم که میبینی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منک صب پاشدم ارایش کردم موهاموبافتم کلی عکس گرفتم هم خونه هم بیمارستان یکمم رقصیدم بعدرفتم عمل شدم اومدم راه رفتم کلافرداش هم جفتک مینداختم این بودتجربه من😐

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

کار خاصی نمیخواد بکنی آماده تر تمیز برو بیمارستان..بیمارستان خصوصی میری یا دولتی?

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
کار خاصی نمیخواد بکنی آماده تر تمیز برو بیمارستان..بیمارستان خصوصی میری یا دولتی?

خصوصی میرم همون اول ساک بچه رو ببرم با خودم یا همراه میاره؟

منک صب پاشدم ارایش کردم موهاموبافتم کلی عکس گرفتم هم خونه هم بیمارستان یکمم رقصیدم بعدرفتم عمل شدم ا ...

وای خوشبحالت کاش منم مثل تو باشم خیلی استرس دارم

خصوصی میرم همون اول ساک بچه رو ببرم با خودم یا همراه میاره؟

آفرین کار خوبی میکنی...پیش همراهت باشه خودشون میگن لباس بدین موقعی که میبرن برا زایمان

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
وای خوشبحالت کاش منم مثل تو باشم خیلی استرس دارم

استرس داشتم ک اینجوری میکردم😂

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗