2777
2789
عنوان

این پسر منظورش چیه ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسه میخواد کم کم مختو بزنه منتظره تو چراغ سبز نشون بدی

پسر و ترس؟من ک باورم نمیشه

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

مثلا باید چکار کنم😨عاقا من بلد نیستم میترسم سوتی بدم 

خب اگه دوست داری باهاش بمونی همین جوری که هستی ادامه بده 

اگه دوست داری که بره، بهش بگو نقش ت خیلی مصنوعی هست،، حرف آخرت اول بگو، 

خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی  برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول  و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که  برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند
ینی چی چکار کنم؟😭

نمیدونم خیلیام تو دانشگاه با همسرشون اشنا شدن و ازدواج کردن ولی واس دوستی ساده اشتباهه چون کل دانشگاه خبردار میشن شما باهمید هرچقدرم بخواید مخفی کنین اونوقت موقعیت های بهتر نمیان سراغت تازه سوژه بقیم میشی این نظر منه بازم ب خودت بستگی داره

دختر کورد❤ میگویند موصل تنها۶۰ دقیقه در برابر داعش مقاومت کرد...! اما کوبانی ۶۰ روز مقاومت کرد و پیروز شد...!  می گویند کوردها مرزنشینند..!اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرزنشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه زنند ❤بژی کورد و کوردوار❤ چیروک به معنای قصه شیرین به زبان کوردی است به یاد چیروک های مادربزرگم😔
منتظر اشارس . ترس از دست دادن و دوری تو . میخواد کم کم مخ بزنه

من ک تاحالا با روی خوش جواب دادم هرچی پرسیده

خب اگه دوست داری باهاش بمونی همین جوری که هستی ادامه بده  اگه دوست داری که بره، بهش بگو نقش ت ...

نمیدونم واقعا سردرگمم

به نظرم پسره دوست داره . اگع دوسش داری که جوابشو بده وگرنه که هیچی بلاکش کن    

حس خاصی ندارم والا سردرگمم😂