2777
2789
عنوان

شغل

788 بازدید | 23 پست

خانومامن همسرم ماهی دوتومن درامدداره چهارساله ازدواج کردم خودمم مستاجرم از درامدهمسرم هیچیدبرامون نمیمومه همش میره ب قسط وچیزای دیگه یه زمین داشتیم فروختیم نزدیک ۹۰میلیون پول داریم قراره ک یه خونه وام داربخریم امامن بهش میگم یه مغازه قصابی بزنیم تادرامدمون خوب باشه اگه کاره همسرم بگیره میتونیم باپس انداز ب همه چی برسیم کم کم خونمونم میخریم چون یکی از اشناهامون قصابی زد الان زندگیه خوبی دارن نمیدونم موندم چیکارکنیم چون اگه پول وبدیم خونه بخریم بایدماشین وچن تیکه ام طلابفروشیم وماهی ۸۰۰ ۹۰۰ قسط وام وبدیم واقعازندگی برامون سخته سخت میشه تازه همسرمم تهرانن ک دوساعت ونیم باهم فاصله داریم خیلی دوره هفته ای یک روزمیادخونه ومنم میمونم خونه بابامینابگین چیکارکنیم قصابی بزنیم یابدیم خونه بخریم 

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من چون تجربه ای در زمینه ی قصابی ندارم.همه چیمو میدادم خونه میخریدم.

خب خونه بخری خوبه ب شرطی ک ب بدبختی نیفتی بادرامدخیلی کم زیرباربدهی نری

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜
خب خونه بخری خوبه ب شرطی ک ب بدبختی نیفتی بادرامدخیلی کم زیرباربدهی نری

خودت هم میخوای کار کنی ؟؟ 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
یه سری زدیم خیلی دردسرداشت البته باجای خیلی کم 

این کار ها ریسکیه یکی پار سال 8 هکتار کاهو داشت متری 10تومن فروخت تو 3ماه 800ملیون گرفت بی درد سر

برای شروع لازم نیست بزرگ باشید ولی برای بزرگ شدن باید شروع کنید