mahemantoyi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 857 عنوان بادکش و حجامت 73 بازدید | 8 پست سلام دلبرا خوبین میگن بادکش و حجامت واس تنبلی تخمدان خوبه کسی تاحالا اینکارو کرده ک جواب هم بگیره؟؟ شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌 1398/10/24 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 براشکمت نکن. مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
mahemantoyi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 857 براشکمت نکن. شکمم نه برای رحم و از بین بردن سردیش شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 شکمم نه برای رحم و از بین بردن سردیش ازکمرت بکن ولی ازجلو براشکم رحم تخمدان اصلا نکن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
mahemantoyi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 857 ازکمرت بکن ولی ازجلو براشکم رحم تخمدان اصلا نکن میشه بپرسم چرا؟ شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 میشه بپرسم چرا؟ بله،ضرر ممکن مریضی داشته باشی وببخش باعث مرگ زودبشه ممکن یماه یسال دوسال ولی خطرناکه از۱۰۰ درصد ۲درصد چیزی نمیشه.بجای اینا برو دکتر یاکارای دیگه انجام بده مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
mahemantoyi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 857 بله،ضرر ممکن مریضی داشته باشی وببخش باعث مرگ زودبشه ممکن یماه یسال دوسال ولی خطرناکه از۱۰۰ درصد ۲درص ... چه مریضی ای مثلاخیلی دکتر رفتم دیگ دوسندارم قرص بخورم شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 چه مریضی ای مثلا خیلی دکتر رفتم دیگ دوسندارم قرص بخورم خوددانی. مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
mahemantoyi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 857 خوددانی. ممنون عزیزم شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌