2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شوهرم

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺

از مادر بودن

از همسر بودن

خیلی خستم اصلا دلم نمیخواد مسئولیته چیزی و کاری بامن باشه😥

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

از بی پولی، دندون خراب، درسای نخونده، بچه های شیطون، دوری شوهر،افسردگی و بی حالی، لاغری و...  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
از مادر بودن از همسر بودن خیلی خستم اصلا دلم نمیخواد مسئولیته چیزی و کاری بامن باشه😥

وای من من من. دلم میخواد چشامو باز کنم و ببینم هیچ‌ وظیفه ای ندارم. میتونم در آرامش بخوابم، بگردم، خوش باشم، بخندم، استراحت کنم، برم بیرون و وقتی برمی‌گردم ببینم همه چیز فراهمه و خونوادم منتظرمن...

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه