2777
2789
نه شما محیط بیمارستانو مقایسه کن با هواپیما با یه مشت مریض باید مریض داری کنه اعصاب خودتو خورد کنی. ...

اگه این باشه که پس پزشکی هم چرته از نظر شما

ولی چه پزشکی چه پرستاری سطح کارشون بالاست

مهمانداری اخرشم همونه که گفتم خانومی

منتها میشه مستخدم با کلاس

نه عزیزم پرستارا شغلشون کلاس کار داره.هیچوقت کارای سطح پایین نمیکنن.بهیار فک کنم اسم اوناییه که میان ...

پرستاری اصلانم کلاس نداره تازه حقوقش با مهمانداری یکیه.. تو یه محیط چرت باید با مریضا سرو کله بزنی

ولی مهمانداری همش در حال مسافرتی و اقامتگاه رایگان و سفرهای رایگان داره زحمتشم کمتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاش کار خوبیه اخرش که خدمه ای مستخدمی خوبه؟ صدات کنن بهت آشغال بدن بگن ببر لطفا

وا این چه طرز فکریه

اون بنده خداها کلی تحصیل میکنن و چندتا زبان یاد میگیرن ک اینجوری درموردشون نظر بدید

خیلی دوست دارم بدونم نظرتون درمورد پاکبان ها چیه؟؟؟ 

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
پرستاری اصلانم کلاس نداره تازه حقوقش با مهمانداری یکیه.. تو یه محیط چرت باید با مریضا سرو کله بزنی ...

حقوق مهمانداری چقدره؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اگه این باشه که پس پزشکی هم چرته از نظر شما ولی چه پزشکی چه پرستاری سطح کارشون بالاست مهمانداری اخ ...

اره از نظر من پزشکی واقعا چرت و افتضاح شده چون یه مشت بی استعداد که فقط دنبال پول و کلاس هستن میخوان باهر زوری شده دکتر شن... واقعا دیدم که میگم فقط بخاطر فرهنگ غلطه.. واسه همین اینقد دکتر بیسواد داریم که هیچی واقعا بلد نیستتنن هیچیییی.. دکتر خوب هم هس ولی اکثرا نه

وا این چه طرز فکریه اون بنده خداها کلی تحصیل میکنن و چندتا زبان یاد میگیرن ک اینجوری درموردشون نظر ...

نظرم در مورد پاک بان ها اینه که اونم مستخدمیه و شغلشون کلاس کار نداره

ما داریم در مورد کار و شغل حرف میزنیم نه کننده ی کار

مطمئن باش اون بنده ی خدا پاکبان اگر شرایطی میداشت که میتونست شغل بهتری داشته باشه حتما سراغ شغل بهتر میرفت که از لحاظ اجتماعی وجه بهتر و از نظر سختیه کار سختی کمتر داشته باشه.نکنه فکر کردی از روی عشق اونکارو میکنه؟؟؟

تعارف که با هم نداریم رفتگری هم وجه اجتماعی و کلاس کار نداره

اره از نظر من پزشکی واقعا چرت و افتضاح شده چون یه مشت بی استعداد که فقط دنبال پول و کلاس هستن میخوان ...

شما اگه میتونی همونو قبول شو.ولی نرو

وقتی رفتی تو رقابت میبینی پزشکی قبول شدنم کار هر کسی نیست و بیسوادا نمیتونن برن بالا

اره از نظر من پزشکی واقعا چرت و افتضاح شده چون یه مشت بی استعداد که فقط دنبال پول و کلاس هستن میخوان ...

فک کنم سنت خیلی کمه که در مورد پول و سواد و کلاس اینجوری حرف میزنی

حالا خودت چند صباح دیگه به اهمیت همین سه تا و تاثیرش در زندگیت پی میبری

الان فعلا وقت شعار دادنته عیب نداره مقتضای سنته ولی بعد ها میفهمی چی گفتم