2777
2789
بجاش هم میشه ناگهان سقوط کرد تو ایران جزو مشاغل خیلی خطرناک حساب میشه فک کنم     چون تح ...

چقد شما منفی فکر میکنید البته اگه من بخوام این شغلو انتخاب کنم 3. 4سال طول میکشه چون باید درس بخونم تا اون موقع ممکنه اوضاع فرق کنه بعدم عمر دست خداس 

مگه دروغ میگم یه بار سوار هواپیما شدی فقط دقت کن چند بار اینارو واسه اشغال گرفتن و اب خواستن صدا می ...

عزیزم والا بخاطر همین تفکراتمونه که همه میخوان دکتر مهندس شن،بعد یسری شغل دچار کمبود شدید میشه...الان یه کلاس پزشکی شدن ۲۰۰نفره یعنی همه دارن دکتر بدرد نخور میشن وجامعه به گند کشیده میشه درصورتی میتونن توی شعلای دیگه کلی پیشرفت کنن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم والا بخاطر همین تفکراتمونه که همه میخوان دکتر مهندس شن،بعد یسری شغل دچار کمبود شدید میشه...الا ...

دقیقا واقعا خیلی بدم میاد. ازین طرز فکر که فقط دکتر خوبه فرهنگ مزخرفیه.. 

چقدر بعضیها با دیده حقارت به این موضوع نگاه میکنید و اینکه خدمتکارها رو مسخره میکنید 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چقدر بعضیها با دیده حقارت به این موضوع نگاه میکنید و اینکه خدمتکارها رو مسخره میکنید 

همینه که مردم ما ب هیجا نمیرسن چون فقط دنبال ظاهرسازی و اینا هستن میخوان از همون اول بشینن پست میز دکر مهندس صداشون کنن 

چقد شما منفی فکر میکنید البته اگه من بخوام این شغلو انتخاب کنم 3. 4سال طول میکشه چون باید درس بخونم ...

منم دقیقا دلم از هپین میسوزه

اینکه عمر و وقت و پولت رو بذاری اخرش بشی مهماندار که همون مستخدمه در حقیقت

ببخشید میتونم بپرسم شما شغلتون چیه؟ 

من کار نمیکنم.

فعلا در حال نگهداری از اخرین بچمونم  

قبل از بچه ها شاغل بودم ولی دیدم مادر بودن واجب تره

همسرم کار میکنه که درامدش کافیه واسه هر پنج تامون

هیچوقتم فکر نمیکنم دلم بخواد کار کنم 

منم دقیقا دلم از هپین میسوزه اینکه عمر و وقت و پولت رو بذاری اخرش بشی مهماندار که همون مستخدمه در ح ...

پرستارا که بد ترن این همه درس میخونن 

... اگه اینطوره اوناهم باید مستخدمی کنن..

پرستارا که بد ترن این همه درس میخونن  ... اگه اینطوره اوناهم باید مستخدمی کنن..

نه عزیزم پرستارا شغلشون کلاس کار داره.هیچوقت کارای سطح پایین نمیکنن.بهیار فک کنم اسم اوناییه که میان ملافه عوض میکنن یا مریض میبرن توالت یا شیاف میذارن واسه مریض.اگه دقت کنی رنگ لباسشونم خاصه با پرستار متمایز هستن

نه عزیزم پرستارا شغلشون کلاس کار داره.هیچوقت کارای سطح پایین نمیکنن.بهیار فک کنم اسم اوناییه که میان ...

نه شما محیط بیمارستانو مقایسه کن با هواپیما

با یه مشت مریض باید مریض داری کنه اعصاب خودتو خورد کنی.. خیلی چرته